Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobása papriková - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie548 kJ /
131 kcal
Bílkoviny14,00 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,00 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené3,00 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 860 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy3,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kovbojské fazole Videorecept

Kovbojské fazole

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kovbojské fazole jsou klasický a velice oblíbený recept. A pokud použijete fazole sterilované, je i mnohem rychleji připravený. Pomohou vám nasytit rodinu poměrně levně…

Paprika

110 min

Kuřecí špízy z trouby

Kuřecí špízy z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pro toho, kdo miluje zeleninu a kuřecí maso, je tento recept jako stvořený. Recept je velmi snadný na přípravu a zvládne ho začátečník nebo starší dítě. Zeleninu můžete…

evkey

60 min

Kološvarské zelí

Kološvarské zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Že jste o tomto zelí nikdy neslyšeli i přes to, že jste milovníci zelných pokrmů? Tak to je nejvyšší čas maďarskou specialitu vyzkoušet. Zapečená směs kyselého zelí s…

pajuska123

85 min

Dršťková polévka pro fajnšmekry

Dršťková polévka pro fajnšmekry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Dršťky dáme do 5l hrnce, zalijeme vodou, přidáme 2 bobkové listy, masox a celý čerstvý zázvor a vaříme na mírném ohni 3 hodiny. Půl hodiny před koncem varu přidáme na…

duckie

240 min

Vydatná durynská soljanka

Vydatná durynská soljanka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hustá, kyselá soljanka pochází původně z ukrajinské a ruské kuchyně. Připravíme ji z uzeného masa, klobásy, rajského protlaku a papriky. Kyselost polévce dodáme kyselými…

1974andrea

55 min

Zelňačka z uzených žeber

Zelňačka z uzených žeber

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Dobře omytá žebra dáme vařit do studené vody. Když jsou žebra uvařená, vyndáme je z hrnce a obereme z nich maso. Zárověň uzený vývar přecedíme do jiného hrnce a dáme do…

Maďarské vepřové ragú

Maďarské vepřové ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pikantní vepřová směs na maďarský způsob je plná chutí. Papriková klobáska, cherry rajčata a čerstvá paprika doplňují vepřové maso ve šťávě z masového vývaru. Přidejte…

Handour

75 min

Mexická polévka s klobásou

Mexická polévka s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Cibuli nakrájíme najemno, česnek nasekáme a spolu usmažíme.Přidáme nakrájenou klobásu, prohřejeme, vmícháme papriku, mexické koření ( např. Fajitas) a zalijeme vývarem…

pbarva

50 min

Čočkový salát (beluga)

Čočkový salát (beluga)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Podle návodu uvaříme čočku do měkka, ale dejte pozor na rozvaření!Uvařenou čočku ihned propláchneme studenou vodou a dáme do mísy.K čočce přidáme na drobno nakrájenou…

KatharinaK

40 min

Kuřecí Gumbo

Kuřecí Gumbo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí gumbo je tradiční pokrm pocházející z jižní části Spojených států, konkrétně z oblasti Louisiany. Toto syté a aromatické jídlo kombinuje šťavnaté kousky kuřete se…

Zoriazz

70 min

Bílá zelňačka s koprem

Bílá zelňačka s koprem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kysané zelí, kvalitní papriková klobáska a kopr tvoří skvělou kombinaci. Pochutnáte si na ní v této polévce, ve které se všechny chutě dokonale spojují. Navíc vás…

mika59

60 min

Fazolová polévka  samotáře  Rermora

Fazolová polévka samotáře Rermora

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Přistoupíme ke šporáku a pokusíme se zapáliti hořák. Vzplane li zemní oheň, je to důkaz, že elementálové jsou nakloněni vaření našemu. Ve větším kastrólu osmahneme na…

cekrops

120 min

Luhačovický skřivan

Luhačovický skřivan

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mleté maso si umícháme se všemi surovinami, rohlík namočíme v mléce a vymačkaný přidáme k masu. Pokud se nám zdá maso řídké, přihustíme polohrubou moukou. Klobásu si…

Kološvárské zelí III.

Kološvárské zelí III.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

½ kg kysaného zelí si připravíme klasickým způsobem jako zelí dušené a odstavíme z plotny. Sáčky s předvařenou rýží uvaříme v osolené vodě s hřebíčkem a novým kořením,…

Kroupovka

60 min

Italské kotletky

Italské kotletky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kotlety naklepeme,na okrajích a okolo kosti nařízneme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, dáme ital. koření. Na teplé pánvi opečeme anglickou až pustí tuk, vyjmeme,…

Marocká polévka s cizrnou

Marocká polévka s cizrnou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Marocká kuchyně je plná různých vůní a chutí. Talíř horké polévky s cizrnou vás přenese do této severoafrické země. Na její přípravě není nic složitého a obsahuje…

Majkaa

40 min

1 2 3 4

Naposledy jste si prohlédli