Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobása papriková - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie548 kJ /
131 kcal
Bílkoviny14,00 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,00 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené3,00 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 860 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy3,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kovbojské fazole Videorecept

Kovbojské fazole

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kovbojské fazole jsou klasický a velice oblíbený recept. A pokud použijete fazole sterilované, je i mnohem rychleji připravený. Pomohou vám nasytit rodinu poměrně levně…

Paprika

110 min

Kološvarské zelí

Kološvarské zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Nikdy jste o tomto zelí neslyšeli, i přes to, že jste milovníci zelných pokrmů? Tak to je nejvyšší čas tuto maďarskou specialitu vyzkoušet. Zapečená směs kyselého zelí s…

pajuska123

100 min

Kuřecí špízy z trouby

Kuřecí špízy z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Jednoduchý recept na pečené kuřecí špízy se zeleninou zvládne i úplný začátečník. Příprava nevyžaduje gril ani složité postupy, vše se upeče pohodlně v troubě. Použitou…

evkey

85 min

Zelňačka z uzených žeber

Zelňačka z uzených žeber

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Dobře omytá žebra dáme vařit do studené vody. Když jsou žebra uvařená, vyndáme je z hrnce a obereme z nich maso. Zárověň uzený vývar přecedíme do jiného hrnce a dáme do…

Mexická polévka s klobásou

Mexická polévka s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Cibuli nakrájíme najemno, česnek nasekáme a spolu usmažíme.Přidáme nakrájenou klobásu, prohřejeme, vmícháme papriku, mexické koření ( např. Fajitas) a zalijeme vývarem…

pbarva

50 min

Dršťková polévka pro fajnšmekry

Dršťková polévka pro fajnšmekry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Dršťky dáme do 5l hrnce, zalijeme vodou, přidáme 2 bobkové listy, masox a celý čerstvý zázvor a vaříme na mírném ohni 3 hodiny. Půl hodiny před koncem varu přidáme na…

duckie

240 min

Vydatná durynská soljanka

Vydatná durynská soljanka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hustá, kyselá soljanka pochází původně z ukrajinské a ruské kuchyně. Připravíme ji z uzeného masa, klobásy, rajského protlaku a papriky. Kyselost polévce dodáme kyselými…

1974andrea

55 min

Luhačovický skřivan

Luhačovický skřivan

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mleté maso si umícháme se všemi surovinami, rohlík namočíme v mléce a vymačkaný přidáme k masu. Pokud se nám zdá maso řídké, přihustíme polohrubou moukou. Klobásu si…

Kotlíkový Eintopf

Kotlíkový Eintopf

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pro vaření eintopfu můžeme použít veškeré druhy libovějšího masa (lze použít i mleté), ale i uzeniny. Zelenina se hodí především kořenová, cibule, zelí, kapusta,…

Richard Novak

150 min

Kuřecí Gumbo

Kuřecí Gumbo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí gumbo je tradiční pokrm pocházející z jižní části Spojených států, konkrétně z oblasti Louisiany. Toto syté a aromatické jídlo kombinuje šťavnaté kousky kuřete se…

Zoriazz

70 min

Cuketová směs s klobáskou

Cuketová směs s klobáskou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Lehce pikantní směs z cukety, klobásky a rajčatového protlaku se hodí nejen jako samostatné jídlo, ale i jako omáčka k těstovinám či rýži. Závěrečné zjemnění smetanou…

Ivana K.

30 min

Kološvárské zelí III

Kološvárské zelí III

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kološvárské zelí v sobě spojuje voňavé kysané zelí, rýži, vepřové maso a smetanu. V troubě se všechno krásně propojí do sytého a lahodného pokrmu. Tato neobvyklá…

Kroupovka

70 min

Maďarské vepřové ragú

Maďarské vepřové ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pikantní vepřová směs na maďarský způsob je plná chutí. Papriková klobáska, cherry rajčata a čerstvá paprika doplňují vepřové maso ve šťávě z masového vývaru. Přidejte…

Handour

75 min

Pikantní cikánský guláš

Pikantní cikánský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na kousky, smícháme, se sladkou paprikou, solí, pepřem a polovinou nadrobno nasekaného či utřeného česneku.Přes noc necháme chutě spojit v lednici.Ráno…

Roxana

80 min

Telecí roláda

Telecí roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Teľcie plece rozrežeme tak, aby vznikol plát, ktorý budeme môcť naplniť a zrolovať. Mäso posolíme, okoreníme, skrútime do rolády a v potravinárskej fólii uložíme do…

Fazolová gulášovka

Fazolová gulášovka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Fazole si buď namočíme den předem a nebo zkrátka vaříme přímo a do měkka. Vařila jsem bez namáčení v tlaku cca 70min. Zahřejeme olej a osmažíme na něm na kolečka…

Krémová čočková polévka

Krémová čočková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krémová čočková polévka je to pravé jídlo pro chladné podzimní dny. Výborně zasytí, zahřeje a dodá tělu potřebné bílkoviny. Servírujte ji s opečenou klobáskou,…

Handour

60 min

Bílá zelňačka s koprem

Bílá zelňačka s koprem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kysané zelí, kvalitní papriková klobáska a kopr tvoří skvělou kombinaci. Pochutnáte si na ní v této polévce, ve které se všechny chutě dokonale spojují. Navíc vás…

mika59

60 min

Kuře na zelí a černém pivu

Kuře na zelí a černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na suché pánvi orestujeme nadrobno nakrájenou slaninu s klobásou a po chvíli přidáme ½ sáčku kysaného zelí. Ochutíme solí, cukrem, kmínem podle vlastních zvyklostí a po…

Kroupovka

50 min

1 2 3 4

Naposledy jste si prohlédli