Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kompot třešňový - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie350 kJ /
84 kcal
Bílkoviny0,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,80 g
Tuky0,10 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,10 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,04 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy19,00 g
– cukry18,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Hvězdičkové kuličky

Hvězdičkové kuličky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Čerešne scedíme a odkôstkované namočíme na 1 deň do rumu. Potom ich vyberieme a necháme dobre oschnúť. Mandle alebo orechy nasucho opražíme a necháme vychladnúť. …

Maláj s třešněmi

Maláj s třešněmi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do mísy dáme suroviny na těsto(kromě třešní). Zamícháme. Přidáme třešně. Dáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme při 220°C asi 40-45 minut.

HRK-HRK OLÉ Třešňové tajemství

HRK-HRK OLÉ Třešňové tajemství

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na těsto smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme cukr, vejce, olej a mléko a vymícháme vařečkou hladké těsto.Nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme ve…

Pohár Černý les

Pohár Černý les

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejdřív si připravte čokoládovou omáčku. Přiveďte k varu 80 ml vody s javorovým sirupem. Stáhněte z ohně, přidejte rozlámanou čokoládu a míchejte do rozpuštění.…

lemeL

15 min