Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření divočina - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 064 kJ /
493 kcal
Bílkoviny26,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,67 g
Tuky26,67 g
– nasycené13,33 g
– nenasycené13,33 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené13,33 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kančí maso s bramborem

Kančí maso s bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, pak přidáme na plátky maso osolené a opepřené a zprudka opečeme. Stáhneme oheň a pomalu dusíme, podle potřeby podléváme buď vodou…

Yvajs

60 min

Srnčí ragú od Sofie

Srnčí ragú od Sofie

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

1. den: 3/4 kg srnčího masa mrkev, celer, cibule - na kostičky koření Divočina (1/2 sáčku) trochu vody (2 dcl), octa (1/2 dcl), soli, cukru - maso nakrájíme na…

Pikantní kančí krkovička

Pikantní kančí krkovička

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso opláchneme, osušíme, nakrájíme na silnější plátky, naklepeme a na okrajích nařízneme. Z každé strany mírně posypeme kořením Divočina, pokapeme olejem, maso…

Anna Kocikova

50 min

Srnčí ragú z plece

Srnčí ragú z plece

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Srnčí maso nakrájíme na přibližně stejně velké kostky, a slaninu na menší kostky. Maso smícháme s kořením a vložíme nejlépe do druhého dne do lednice uležet. Do hrnce…

Colombo65

120 min

Srnčí kýta po znojemsku

Srnčí kýta po znojemsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na sádle zlehka opražíme anglickou slaninu a cibuli,přidáme na kousky nakrájené maso. Osolíme,opepříme,posypeme kořením na divočinu ,mírně podlijeme a dusíme do měkka…

hemriettas

90 min

Hovězí přední na divoko

Hovězí přední na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Divokým kořením ochucené hovězí maso je dušené na cibuli a česneku s rajským protlakem, s trochou medoviny či portského vína. Podáváme ho s lahodnými, smetanou…

Marps

165 min

Jelení závitky

Jelení závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jelení závitky jsou lahodný a sytý pokrmy plný výrazné chuti. Šťavnaté maso se doplňuje slaninou, šunkou, cibulí a kořením a vše se dusí v červeném víně s tymiánem.…

alena-s

120 min

Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou

Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso očistíme, odblaníme, po vlákně masa prošpikujeme uzenou slaninou, potřeme rozpuštěným máslem, posypeme kořením divočina a necháme v chladničce 24 hod. odpočinout. …

Srnčí krk

Srnčí krk

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Srnčí krk odblaníme a očistíme. Cibuli a slaninu nakrájíme na přibližně stejně velké kousky. Do větší pánve si dáme rozehřát polévkovou lžíci vepřového sádla a vložíme…

Colombo65

300 min

Srnčí guláš na červeném víně

Srnčí guláš na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Lahodný pokrm, který v sobě spojuje chuť zvěřiny s plností a aromatem vína. Je ideální volbou pro slavnostní oběd nebo večeři během podzimních nebo zimních měsíců.…

Pajaja

70 min

Divoká kachní prsa

Divoká kachní prsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tymián s majoránkou najemno nasekáme, promícháme s povoleným máslem a osolíme. Prsty vytvoříme pod kůží prsíčka kapsu, rozetřeme bylinkové máslo a kůži přiklopíme k…

Pikantní daňčí kotlík

Pikantní daňčí kotlík

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pikantní dančí kotlík propojuje jemné maso se žampiony, cibulí a slaninou do chutného pokrmu s lehce ovocným nádechem. Pomeranč a worcesterská omáčka dodají zvěřině…

poslirecept

115 min

Krkovička s houbami na divoko

Krkovička s houbami na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na oleji opečeme osolené, opepřené a směsí divočina posypané plátky krkovice (neklepat). Poté je vyndáme a osmahnem v tomtéž oleji do červena cibulku. Když je cibulka…

Pajaska

40 min

Křepelky ala divočina

Křepelky ala divočina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Křepelky omyjeme a posypeme kořením Divočina. Na dno pekáče poklademe plátky másla nebo Hery a na ně vyskládáme křepelky. Na každou můžeme položit ještě další kousek…

Johanka128

60 min

1 2 3