Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření divočina - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 064 kJ /
493 kcal
Bílkoviny26,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,67 g
Tuky26,67 g
– nasycené13,33 g
– nenasycené13,33 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené13,33 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou

Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso očistíme, odblaníme, po vlákně masa prošpikujeme uzenou slaninou, potřeme rozpuštěným máslem, posypeme kořením divočina a necháme v chladničce 24 hod. odpočinout. …

Srnčí krk

Srnčí krk

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Srnčí krk odblaníme a očistíme. Cibuli a slaninu nakrájíme na přibližně stejně velké kousky. Do větší pánve si dáme rozehřát polévkovou lžíci vepřového sádla a vložíme…

Colombo65

300 min

Srnčí ragú od Sofie

Srnčí ragú od Sofie

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

1. den: 3/4 kg srnčího masa mrkev, celer, cibule - na kostičky koření Divočina (1/2 sáčku) trochu vody (2 dcl), octa (1/2 dcl), soli, cukru - maso nakrájíme na…

Srnčí ragú z plece

Srnčí ragú z plece

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Srnčí maso nakrájíme na přibližně stejně velké kostky, a slaninu na menší kostky. Maso smícháme s kořením a vložíme nejlépe do druhého dne do lednice uležet. Do hrnce…

Colombo65

120 min

Hovězí přední na divoko

Hovězí přední na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Divokým kořením ochucené hovězí maso je dušené na cibuli a česneku s rajským protlakem, s trochou portského vína. Podáváme ho se smetanou zjemněnými mačkanými brambory s…

Marps

150 min

Srnčí guláš na červeném víně

Srnčí guláš na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Lahodný pokrm, který v sobě spojuje chuť zvěřiny s plností a aromatem vína. Je ideální volbou pro slavnostní oběd nebo večeři během podzimních nebo zimních měsíců.…

Pajaja

70 min

Divoká kachní prsa

Divoká kachní prsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tymián s majoránkou najemno nasekáme, promícháme s povoleným máslem a osolíme. Prsty vytvoříme pod kůží prsíčka kapsu, rozetřeme bylinkové máslo a kůži přiklopíme k…

Kuřecí nudličky na divoko

Kuřecí nudličky na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Prsa nakrájíme na nudličky a naložíme do dvou lžic oleje, koření a jemně nakrájeného rozmarýnu. Necháme uležet nejlépe do druhého dne. Na oleji opečeme na nudličky…

Bahula

45 min

Křepelky ala divočina

Křepelky ala divočina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Křepelky omyjeme a posypeme kořením Divočina. Na dno pekáče poklademe plátky másla nebo Hery a na ně vyskládáme křepelky. Na každou můžeme položit ještě další kousek…

Johanka128

60 min

Zajíc na mrkvi

Zajíc na mrkvi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zaječí maso odblaníme a naložíme do kyselého mléka nejlépe na 2 dny. Mrkev očistíme a nastrouháme nahrubo. Roztopíme v kastrůlku lžíci másla a na něm orestujeme…

JanaDorazinova

120 min

Hovězí  po myslivecku

Hovězí po myslivecku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hovězí maso si nakrájíme na stejně velké plátky a síle cca 1 cm 6-8 plátků) a prudce je opečeme na troše oleje a dáme si je bokem. Maso nijak neochucujeme, jelikož se…

Colombo65

120 min

Srnčí kýta po znojemsku

Srnčí kýta po znojemsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na sádle zlehka opražíme anglickou slaninu a cibuli,přidáme na kousky nakrájené maso. Osolíme,opepříme,posypeme kořením na divočinu ,mírně podlijeme a dusíme do měkka…

hemriettas

90 min

Žebírko v bešamelu

Žebírko v bešamelu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Žebírka osolíme, potřeme olejem a dáme přes noc do chladu. Plátkem uzené slaniny vytřeme dno pekáče, poklademe plátky anglické, posypeme nakrájenou cibulí na céčka a…

Srnčí kotleta ve slanině

Srnčí kotleta ve slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso odblaníme, omyjeme, osušíme, potřeme olejem, okořeníme (Divočina, kůra), osolíme a spolu s větvičkou rozmarýnu necháme přikryté v lednici odpočinou cca 24 hod. …

Pikantní kančí krkovička

Pikantní kančí krkovička

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso opláchneme, osušíme, nakrájíme na silnější plátky, naklepeme a na okrajích nařízneme. Z každé strany mírně posypeme kořením Divočina, pokapeme olejem, maso…

Anna Kocikova

50 min

1 2 3

Naposledy jste si prohlédli