Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření divočina - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kančí maso s bramborem

Kančí maso s bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, pak přidáme na plátky maso osolené a opepřené a zprudka opečeme. Stáhneme oheň a pomalu dusíme, podle potřeby podléváme buď vodou…

Yvajs

60 min

Kuřecí nudličky na divoko

Kuřecí nudličky na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Prsa nakrájíme na nudličky a naložíme do dvou lžic oleje, koření a jemně nakrájeného rozmarýnu. Necháme uležet nejlépe do druhého dne. Na oleji opečeme na nudličky…

Bahula

45 min

Ptáček z hájenky

Ptáček z hájenky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Originální varianta klasického španělského ptáčku, která voní lesem a domácí kuchyní. Jemná směs hříbků, vajíček a slaniny dodává hovězímu masu masu jedinečnou chuť,…

majda1512

90 min

Zapečená králičí stehna

Zapečená králičí stehna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Králičí stehna očistíme a osušíme. Anglickou slaninu nakrájíme na malé kostičky. Pokud máme PH ve kterém se dá i na sporák, tak ho vytřeme olivovým olejem, rozehřejeme a…

Dooga

435 min

Srnčí kýta po znojemsku

Srnčí kýta po znojemsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na sádle zlehka opražíme anglickou slaninu a cibuli,přidáme na kousky nakrájené maso. Osolíme,opepříme,posypeme kořením na divočinu ,mírně podlijeme a dusíme do měkka…

hemriettas

90 min

Srnčí na víně

Srnčí na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Srnčí steaky rozkrájíme na poloviny (na cca 5x10cm kousky), můžeme i na menší kousky. Z obou stran je posypeme kořením Divočina, dáme do misky a zalijeme červeným vínem…

Krkovička s houbami na divoko

Krkovička s houbami na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na oleji opečeme osolené, opepřené a směsí divočina posypané plátky krkovice (neklepat). Poté je vyndáme a osmahnem v tomtéž oleji do červena cibulku. Když je cibulka…

Pajaska

40 min

Pikantní daňčí kotlík

Pikantní daňčí kotlík

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pikantní dančí kotlík propojuje jemné maso se žampiony, cibulí a slaninou do chutného pokrmu s lehce ovocným nádechem. Pomeranč a worcesterská omáčka dodají zvěřině…

poslirecept

115 min

Žebírko v bešamelu

Žebírko v bešamelu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Žebírka osolíme, potřeme olejem a dáme přes noc do chladu. Plátkem uzené slaniny vytřeme dno pekáče, poklademe plátky anglické, posypeme nakrájenou cibulí na céčka a…

Pikantní zvěřinový kotlík

Pikantní zvěřinový kotlík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso odblaníme, nakrájíme na kostičky a dáme do misky, osolíme, okořeníme, zakápneme worcesterskou omáčkou a lžící oleje, zamícháme a necháme 2-3 hodiny odležet. Na…

Bahula

80 min

Jelení závitky

Jelení závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jelení závitky jsou lahodný a sytý pokrmy plný výrazné chuti. Šťavnaté maso se doplňuje slaninou, šunkou, cibulí a kořením a vše se dusí v červeném víně s tymiánem.…

alena-s

120 min

Pečený bažant na houbách

Pečený bažant na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Očistěného bažanta rozčtvrtíme, prošpikujeme anglickou slaninou a jednotlivé porce osolíme. Dno pekáče poklademe proužky cibule a maso na ni rozložíme. V oleji…

Losí maso na mrkvi a celeru

Losí maso na mrkvi a celeru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Losí maso nakrájíme na plátky a každý kousek osolíme, opepříme a posypeme kořením na divočinu.V hrnci rozehřejeme olej, nebo sádlo, přidáme nakrájenou cibuli a smažíme…

1 2 3