Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 7. 2016 21:01

Suroviny

Porce: 3-4

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie538 kJ / 129 kcal
Bílkoviny0,31 g
Tuky1,64 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud čas dovolí, je lepší nechat maso marinovat déle, já jsem je měla naložené asi 3 hodiny. Dá se použít i srnčí kýta nebo jiné srnčí maso.

Je to rychlá a jednoduchá úprava a je to moc dobré:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Johanka128 Johanka128

3. 7. 2016 22:44

Jana Remkova: Dá se dát i víc šťávy, to záleží na každém, jak moc si to polije:-) Nám to stačilo, nepřišlo mi, že by to bylo vysušené.

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 7. 2016 22:25

Udělala bych víc šťávy :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnčí na víně srnčí kýta na víně srnčí na červeném víně srnec na víně jak upravit srnčí maso naložené srnčí maso nalozene srnci jak upravit srnčí kýtu srnčí navíně srnčí na víně recept srnčí kýta na červeném víně recept srnčí kýta na víně srnčí kotleta na víně nalozena srnci kyta srnčří na červeném víně snci na víně revept na srnci recept srnčí na víně srnčí na víně srnci kyta nalozeni masa

Suroviny: koření divočina, víno červené, máslo, brambory, cibule šalotka, cibulka jarní

TopRecepty.cz

Srnčí na víně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pmO6