Šťavnaté zapečené kotlety
Recept ještě nebyl hodnocenLibové kotlety se během pečení snadno vysuší, s tímto receptem se toho ale bát nemusíme. Maso doplníme anglickou slaninou, sýrem, cibulí a plátky másla. Okořeněné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 339 kJ / 81 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,00 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Libové kotlety se během pečení snadno vysuší, s tímto receptem se toho ale bát nemusíme. Maso doplníme anglickou slaninou, sýrem, cibulí a plátky másla. Okořeněné…
Velmi chutná večeře či oběd. Na tento recept použijeme oblíbené plátky vepřového masa, okořeníme je steakovým kořením a zázvorem, který dodá příjemnou štiplavost. Pečeme…
Jakmile se spojí maso, pivo a koření, lahodný výsledek je zaručen. Skočte pro krkovičku k řezníkovi a připravte si ji podle našeho receptu - s pivem a cibulí. Díky…
Chřest je výborná jarní zelenina, kterou lze připravit na mnoho způsobů. Ochutnejte ho v lákavé kombinaci s plátky pečené panenky, smetanovou pepřovou omáčkou a…
Kuřecí prsa jsou se správnou přípravou velmi chutným a šťavnatým masem. V tomto receptu je naplníme sýrem, šunkou a svěžím hráškem. Zabalené rolky necháme propéct a…
Hermelín nakrájíme na trojúhelníčky, pórek nakrájíme na kolečka, dáme je z obou dvou stran řezu hermelínu a zabalíme do slaniny, napichujeme na špejli, posypeme…
Medailonky z vepřové panenky se řadí mezi zvlášť oblíbená a chutná jídla. Maso je křehké a musíme s ním správně zacházet. Vepřová panenka má zároveň velmi jemnou chuť,…
Plátky krkovice opláchneme, osušíme a naklepeme. Pak je osolíme, opepříme a vtlačíme do nich co nejvíce strouhanky z obou stran. Vajíčka rozšleháme, olej rozpálíme…
Plátky masa osolíme, opepříme a posypeme kořením na steaky. Vložíme na spodní patro hrnce a paříme. Pokud máme pravou svíčkovou, stačí 40 minut, pokud falešnou, tak 50…
Očištěnou a odblaněnou panenku nakrájíme na 8 - 10 plátků cca 2 cm vysokých. Každý lehce naklepeme jen pěstí ruky, osolíme, okořeníme dle chuti a omotáme přeloženým…
Maso opláchneme, osušíme papírovou utěrkou, naklepeme a nařízneme několikrát okraj, aby se nekroutilo při smažení (může být pak i grilované). Plátky okořeníme, osolíme a…
K dobrému filmu nebo posezení u vína patří také malé slané pohoštění. Připravte si v pohodlí domova slané krekry z tvarohového těsta. Je jen na vás, čím je posypete.…
Tato barevná a hravá pochoutka z rýže je plná křupavé zeleniny, provoněná zázvorem a česnekem a dovedená k dokonalosti kapkou sójové omáčky a rýžového octa. Uvařte rýži,…
Připravíme marinádu z oleje, grilovacího koření, steakového koření, soli a pepře. Do marinády nakrájíme na kolečka cibuli a česnek. Vše promícháme, přidáme maso a…
Krkovičku si mírně naklepeme, osolíme, posypeme steakovým kořením-dost, a mírně posypeme hrubou moukou, kterou ještě oklepeme, aby jí nebylo moc. Plátky pak prudce…
Krkovičku si mírně naklepeme, osolíme, posypeme steakovým kořením-dost, a mírně posypeme hrubou moukou, kterou ještě oklepeme, aby jí nebylo moc. Plátky pak prudce…
Snad nejoblíbenější částí vepřového masa je krkovice, která je krásně šťavnatá. Krkovici stačí nechat zatáhnout na pánvi, poté poklást šunkou, sýrovou směsí a zapéct v…
Uřežeme nohy, aby nepoškodily alobal, potřeme celého králíka marinádou a necháme marinovat do druhého dne. Druhý den nakrájíme na kostky brambory, rajčata, větší…
Plátky masa lehce naklepeme, dle potřeby nařízneme okraje, osolíme a okořeníme z obou stran. Oloupanou cibuli nasekáme na kostičky, očištěný pórek nakrájíme na kolečka…
Flank steak patří mezi chuťovky a lahodné druhy steaků. Jednoduše okořeněný kus masa ugrilujeme, nakrájíme na plátky a přelijeme pikantní a svěží chimichurri omáčkou z…
Na oleji zpěníme na drobno pokrájenou cibuli a přidáme na malé kousky nakrájené maso. Restujeme a po chvilce přidáme krájené žampióny, na jemno nakrájené čínské zelí a…
Hovězí maso osolte a opepřete. Na oleji zprudka opečte maso ze všech stran, aby se zatáhlo, pak je umístěte pečené v pekáči. Vložte stroužky česneku do dvou zářezu v…
Plátky krkovičky nakrájíme na hrubší nudličky, osolíme, okořeníme a zprudka orestujeme na menším množství rozpáleného oleje. Přidáme na hrubší nudličky nakrájenou…
Kombinace ryby a zeleniny na páře slibuje lehké a pro trávení příjemné jídlo. Můžete ho mít ale skvěle vychucené. Takové, které bude na hony vzdálené dietní mdlé stravě.…