Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelínový špíz

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 2. 2009 22:32

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 7. 2014 20:25

Jak to,že mi tahle krásná chuťovka tolikých let unikala:-O
Díky náhodným rcp mohu ťuknout+28:-p:yes::-K

phamka

15. 11. 2010 17:54

pridala jsem fotku ;-)

phamka

13. 11. 2010 10:54

:-) jiné koření můžu dát ?
třeba na pizzu nebo tak ...:-8:-//

phamka

12. 11. 2010 23:52

jiné koření můžu dát ?

lemeL lemeL

22. 5. 2010 13:06

Vynikající i rozteklý :-D Dala jsem si místo pórku bazalku a nemělo to chybu :yes:

Lusinda79

16. 2. 2010 15:49

Ihned ukládám, to musí být dokonalé!:yes:

Eliza Eliza

25. 5. 2009 19:04

Aha, tak já už ten bod poslala napřed...:-D Tak aspoň ty fotky...:-)

Eliza Eliza

25. 5. 2009 19:03

Ivonko, je to perfektní, rychlá a výborná večeře :-p. Posílám ti poděkování, bod a nějaké fotky :-).

alus.s

15. 3. 2009 22:39

ježkovy voči...mňam mňam mňam :-p :-))

spagetka spagetka

27. 2. 2009 11:33

Je pravda, že jsem tohle zkoušela i s levnějšími "hermelíny" - třeba zn. Albert a opravdu jediný, kdo se "nerozpatlal" byl Král sýrů, je to moc dobré :-p:yes::yes:

Marta Marta

27. 2. 2009 10:56

špízy vypadají hodně dobře :yes::yes:, hermelín zbožňuji a chuť špízů si umím dost dobře představit :-p, taky dávám bod hned :yes:

sebena sebena

27. 2. 2009 10:33

Nejlepší hermelín je "Král Sýrů" ale nesmí být přezrálý. Zkoušela jsem Sedlčanský hermelín, ale ten se roztéka hodně. Hermelín je náš oblíbený sýr a dělám ho na spouty způsobů např. v bramboráku, smažený plněný hermelín ananasem, různé sýrové špízy atd...

Eliza Eliza

27. 2. 2009 10:09

Téda, člověku se úplně sbíhají sliny...:-p
Ivonko, prozradíš nám, jak je to s těmi druhy hermelínů? Aspoň jeden zaručený... Ď.
A bod dávám hned, protože to prostě výborné být MUSÍ. :-)

kkoonnyy

27. 2. 2009 08:50

Vypadá to skvělé:-p:yes:

sebena sebena

27. 2. 2009 08:48

Už mám vyzkoušené, které hermelíny vytečou a které zůstanou v celku. A navíc když to přebalíte přes tu řeznou stranu tak si to ještě pojistíte. Asi nejlip to je vidět na té poslední fotce, že hermelín drží po hromadě.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cuketové špízy s hermelínem špízy recepty gnochi se špenátem recept špíz zapečené gnochi špízy na grilu recepty nejlepší špízy v troubě špízy recept recept spiz špízy na grilu recept gnochi recept med z květů černého bezu špíz recept špíz recepty špízy sýrové špízy na gril recept na špízy vařený spizy ze sýrem syrove spizy gnochi se sýrovou omáčkou

Suroviny: sýr hermelín, slanina anglická, pórek, koření steakové

TopRecepty.cz

Hermelínový špíz

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w0o