Hermelínový špíz

Postup přípravy receptu

  1. Hermelín nakrájíme na trojúhelníčky, pórek nakrájíme na kolečka, dáme je z obou dvou stran řezu hermelínu a zabalíme do slaniny.

  2. Napichujeme na špejli, posypeme steakovým kořením a opékáme na pánvi z obou dvou stran do zlatova. Podáváme buď to s pečivem a nebo s bramborem.

Komentáře k receptu Hermelínový špíz

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Jak to,že mi tahle krásná chuťovka tolikých let unikala:-O
    Díky náhodným rcp mohu ťuknout+28:-p:yes::-K

    Odpovědět

  • phamka phamka(neregistrovaná)

    pridala jsem fotku ;-)

    Odpovědět

  • phamka phamka

    :-) jiné koření můžu dát ?
    třeba na pizzu nebo tak ...:-8:-//

    Odpovědět

  • phamka phamka

    jiné koření můžu dát ?

    Odpovědět

  • lemeL lemeL

    Vynikající i rozteklý :-D Dala jsem si místo pórku bazalku a nemělo to chybu :yes:

    Odpovědět

  • Lusinda79 Lusinda79

    Ihned ukládám, to musí být dokonalé!:yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Aha, tak já už ten bod poslala napřed...:-D Tak aspoň ty fotky...:-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Ivonko, je to perfektní, rychlá a výborná večeře :-p. Posílám ti poděkování, bod a nějaké fotky :-).

    Odpovědět

  • alus.s alus.s

    ježkovy voči...mňam mňam mňam :-p :-))

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Je pravda, že jsem tohle zkoušela i s levnějšími "hermelíny" - třeba zn. Albert a opravdu jediný, kdo se "nerozpatlal" byl Král sýrů, je to moc dobré :-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • Marta Marta

    špízy vypadají hodně dobře :yes::yes:, hermelín zbožňuji a chuť špízů si umím dost dobře představit :-p, taky dávám bod hned :yes:

    Odpovědět

  • sebena sebena(autorka receptu)

    Nejlepší hermelín je "Král Sýrů" ale nesmí být přezrálý. Zkoušela jsem Sedlčanský hermelín, ale ten se roztéka hodně. Hermelín je náš oblíbený sýr a dělám ho na spouty způsobů např. v bramboráku, smažený plněný hermelín ananasem, různé sýrové špízy atd...

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Téda, člověku se úplně sbíhají sliny...:-p
    Ivonko, prozradíš nám, jak je to s těmi druhy hermelínů? Aspoň jeden zaručený... Ď.
    A bod dávám hned, protože to prostě výborné být MUSÍ. :-)

    Odpovědět

  • kkoonnyy kkoonnyy

    Vypadá to skvělé:-p:yes:

    Odpovědět

  • sebena sebena(autorka receptu)

    Už mám vyzkoušené, které hermelíny vytečou a které zůstanou v celku. A navíc když to přebalíte přes tu řeznou stranu tak si to ještě pojistíte. Asi nejlip to je vidět na té poslední fotce, že hermelín drží po hromadě.

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: cuketové špízy s hermelínem špízy recepty gnochi se špenátem recept špíz zapečené gnochi špízy na grilu recepty nejlepší špízy v troubě špízy recept recept spiz špízy na grilu recept gnochi recept med z květů černého bezu špíz recept špíz recepty špízy sýrové špízy na gril recept na špízy vařený spizy ze sýrem syrove spizy gnochi se sýrovou omáčkou