Hermelínový špíz

sebena Kuchařka:

Sýry 16 názorů

530

Suroviny

Hermelín
anglická slanina
pórek
steakové koření
Recept si zatím oblíbilo 30 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hermelín nakrájíme na trojúhelníčky, pórek nakrájíme na kolečka, dáme je z obou dvou stran řezu hermelínu a zabalíme do slaniny.

  2. Napichujeme na špejli, posypeme steakovým kořením a opékáme na pánvi z obou dvou stran do zlatova. Podáváme buď to s pečivem a nebo s bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 926 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hermelínový špíz

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Jak to,že mi tahle krásná chuťovka tolikých let unikala:-O
    Díky náhodným rcp mohu ťuknout+28:-p:yes::-K

    Odpovědět

  • phamka phamka(neregistrovaná)

    pridala jsem fotku ;-)

    Odpovědět

  • phamka phamka

    :-) jiné koření můžu dát ?
    třeba na pizzu nebo tak ...:-8:-//

    Odpovědět

  • phamka phamka

    jiné koření můžu dát ?

    Odpovědět

  • lemeL lemeL

    Vynikající i rozteklý :-D Dala jsem si místo pórku bazalku a nemělo to chybu :yes:

    Odpovědět

  • Lusinda79 Lusinda79

    Ihned ukládám, to musí být dokonalé!:yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Aha, tak já už ten bod poslala napřed...:-D Tak aspoň ty fotky...:-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Ivonko, je to perfektní, rychlá a výborná večeře :-p. Posílám ti poděkování, bod a nějaké fotky :-).

    Odpovědět

  • alus.s alus.s

    ježkovy voči...mňam mňam mňam :-p :-))

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Je pravda, že jsem tohle zkoušela i s levnějšími "hermelíny" - třeba zn. Albert a opravdu jediný, kdo se "nerozpatlal" byl Král sýrů, je to moc dobré :-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • Marta Marta

    špízy vypadají hodně dobře :yes::yes:, hermelín zbožňuji a chuť špízů si umím dost dobře představit :-p, taky dávám bod hned :yes:

    Odpovědět

  • sebena sebena(autorka receptu)

    Nejlepší hermelín je "Král Sýrů" ale nesmí být přezrálý. Zkoušela jsem Sedlčanský hermelín, ale ten se roztéka hodně. Hermelín je náš oblíbený sýr a dělám ho na spouty způsobů např. v bramboráku, smažený plněný hermelín ananasem, různé sýrové špízy atd...

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Téda, člověku se úplně sbíhají sliny...:-p
    Ivonko, prozradíš nám, jak je to s těmi druhy hermelínů? Aspoň jeden zaručený... Ď.
    A bod dávám hned, protože to prostě výborné být MUSÍ. :-)

    Odpovědět

  • kkoonnyy kkoonnyy

    Vypadá to skvělé:-p:yes:

    Odpovědět

  • sebena sebena(autorka receptu)

    Už mám vyzkoušené, které hermelíny vytečou a které zůstanou v celku. A navíc když to přebalíte přes tu řeznou stranu tak si to ještě pojistíte. Asi nejlip to je vidět na té poslední fotce, že hermelín drží po hromadě.

    Odpovědět

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: špízy recepty cuketové špízy s hermelínem gnochi se špenátem recept špíz zapečené gnochi špízy na grilu recepty nejlepší špízy v troubě špízy recept recept spiz špízy na grilu recept gnochi recept med z květů černého bezu špíz recept špíz recepty špízy sýrové špízy na gril recept na špízy vařený spizy ze sýrem syrove spizy gnochi se sýrovou omáčkou

Zapomněl/a jsem heslo