Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panenka s chřestem a pepřovou omáčkou

Chřest je výborná jarní zelenina, kterou lze připravit na mnoho způsobů. Ochutnejte ho v lákavé kombinaci s plátky pečené panenky, smetanovou pepřovou omáčkou a bramborovými dukátky nebo steakovými hranolky.

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

3. 6. 2021 17:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 247 kJ / 1 254 kcal
Bílkoviny228,00 g
Tuky38,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 460 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MiskaM MiskaM

4. 6. 2021 10:16

To vypadá velice lákavě <3 :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: panenka vepřová, koření steakové, sůl, pepř, pepř, pepř černý, vývar masový, smetana na vaření, sůl, máslo, chřest zelený, sůl

TopRecepty.cz

Panenka s chřestem a pepřovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OmPN