Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kost - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zelená česneková polévka

Zelená česneková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Z masa si uděláme vývar(já dělala z kůže uzeného masa), po vyvaření vyndáme a zavaříme všechnu zeleninu. Cibulku, kapustu na proužky, cibulku, pórek na kolečka, pak…

Domácí polévkové koření

Domácí polévkové koření

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do studené vody dáme syrové kosti, z pečení i drůbeže, opečenou cibuli, všechnu zeleninu opranou a nakrájenou, houby, sůl a vaříme zvolna na okraji plotny dva dny. Přes…

janek53

2880 min

Slepice na špeku (slanině)

Slepice na špeku (slanině)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Slepici dočistíme, opláchneme, nakrájíme na porce a maso protáhneme necelou polovinou špeku, osolíme a opepříme.. Na sádle osmažíme drobně pokrájený zbytek špeku, na…

Bůčkové nudličky s pórkem

Bůčkové nudličky s pórkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Z libovějšího vepřového boku bez kůže a kostí nakrájíme tenčí nudličky, které dáme do mísy, přidáme olej, sójovku, jemně nastrouhaný zázvor a česnek, opepříme. Vše řádně…

Pečený bůček na bylinkách

Pečený bůček na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Kůži na bůčku nakrájíme na kostky, na dno pekáče dáme snítky bylin, vložíme bůček kůží nahoru a posolíme dle své chuti. Bůček otočíme, opět posolíme a posypeme mletým…

Ukrajinský boršč s pirohy

Ukrajinský boršč s pirohy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso a kosti vložíme do hrnce a uvaříme doměkka. Kořenovou zeleninu, kterou jsme očistili, spolu s červenou řepou nakrájíme na nudličky.Na polovině dávky másla a troše…

Fabio

90 min

Lovecká

Lovecká

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na horký olej vložíme na kostičky krájenou cibul, orestujeme, přidáme plátky žampionů, znovu krátce orestujeme, zaprášíme moukou, znovu orestujeme a sundáme z ohně. Po…

Kroupová polévka se smetanou a houbami

Kroupová polévka se smetanou a houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejen zimní čas přeje sytým polévkám se zásmažkou. Mohou být součástí oběda, poslouží i jako večeře, nebo svačina. Stačí přidat kousek pečiva a plnohodnotné jídlo, které…

RubyRom

75 min

Jehněčí na houbách

Jehněčí na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Jehněčí maso je aktuálně spíše vzácnou surovinou, proto by mělo být dobře připraveno. Třeba s houbami. Maso doměkka upečené s šalvějí, kmínem a houbami bude skvěle…

tejaja

140 min

Krůtí pajšlová polévka

Krůtí pajšlová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do papiňáku dáme kosti a vnitřnosti. Přidáme vodu, pepř, nové koření, sůl bobkový list a cibuli a necháme vařit tak hodinu. Obereme maso z kostí, vnitřnosti nakrájíme…

Jehněčí s kostí na víne

Jehněčí s kostí na víne

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Jahňace mäso prešpikujeme cesnakom, potrieme olejom a osolíme. Vložíme do pekáčika.Mäso obložíme pórom na rezaným na kolieska, mrkvou narezanou na hranolčeky a na…

tejaja

90 min

Bůček dvojí chuti

Bůček dvojí chuti

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Omytý bůček vložíme do hrnce, zalijeme horkou vodou, přidáme koření, 1 lžičku soli a přivedeme k varu. Pak teplotu snížíme tak, aby ode dna šly bublinky a necháme vývar…

Rybí placičky

Rybí placičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rybu nakrájíme na drobno, přidáme nastrouhaný sýr, žloutky, sůl, pepř, nasekanou petrželku, mouku. Vše smícháme a nakonec vmícháme z bílků sníh. Lžicí nabíráme a…

RubyRom

35 min

1 2 3 4 5

Naposledy jste si prohlédli