Ježky z masa a rýže podle Marie Janků Sandtnerové
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 182 kJ / 2 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,07 g |
Tuky | 171,41 g |
Vláknina | 4,08 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 8,12 g |
Sůl | 20,04 g |
Sacharidy | 102,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Špek - použijte dobře vyuzený, voňavý.
Já dělám z poloviční dávky a do té masové směsi většinou přidávám i 1 bílek, aby se mi maso nerozpadlo. Ale být to asi nemusí.
Solte podle svojí chuti, aby jste nepřesolili.
Duste při nižší teplotě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 7. 2019 19:45
14. 7. 2019 19:24
14. 7. 2019 19:14
14. 7. 2019 14:05
14. 7. 2019 11:59
14. 7. 2019 11:52
14. 7. 2019 11:21
12. 5. 2019 12:32
12. 5. 2019 12:06
12. 5. 2019 10:16
12. 5. 2019 08:27
12. 5. 2019 07:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 13 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 6 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 7 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 9 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 9 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jaké maso je pro ježka
Suroviny: plecko vepřové, maso, slanina, rýže, koření hřebíček, sůl, cibule, sádlo, kost, víno, smetana
Ježky z masa a rýže podle Marie Janků Sandtnerové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DjoK
12 názorů