Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kost - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pikantní bůček sous - vide

Pikantní bůček sous - vide

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Příprava sous - vide není tak složitá, jak se zdá. Pokud máte rádi šťavnaté maso plné chuti, zkuste touto metodou třeba vepřový bůček. Měkké maso, opečené na barvu s…

zuzi777a

1000 min

Myslivecký guláš z králíka

Myslivecký guláš z králíka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Části králíka vykostíme a nakrájíme na kostičky, osolíme a promícháme, uložíme do lednice přes noc.Zatím z kostí uvaříme vývar, do kterého přidáme sůl, cibuli, bobkový…

RubyRom

165 min

Husí prsa s podzimním ovocem

Husí prsa s podzimním ovocem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnatá husí prsa s křupavou kůžičkou a podzimním ovocem přelijeme šťávou, která má díky vínu silnou chuť. Podáváme je spolu s bramborovými noky, ozdobené bylinkami,…

poslirecept

40 min

Tortellini in brodo

Tortellini in brodo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

■ udělejte vývar (kápněte do něj trošku olivového oleje) ■ z hotového vývaru vyndejte všechnu zeleninu a maso ■vývar nechte vařit a dejte do něho těstoviny …

Angelis

150 min

Krůtí kostky s klobásou

Krůtí kostky s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cibule nakrájíme na osminky, klobásy na silnější kolečka.Maso opláchneme, osušíme, nakrájíme na větší kostky a dáme je do zapékací mísy. Přidáme sůl, pepř, mletou…

Anna Kocikova

60 min

Domácí polévkové koření

Domácí polévkové koření

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do studené vody dáme syrové kosti, z pečení i drůbeže, opečenou cibuli, všechnu zeleninu opranou a nakrájenou, houby, sůl a vaříme zvolna na okraji plotny dva dny. Přes…

janek53

2880 min

Karlovarský kotouč

Karlovarský kotouč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso otřeme vlhkou utěrkou a rozřízneme na plát. Dobře naklepeme.Na másle připravíme řídká míchaná vejce a necháme trochu zchladnout.Maso osolíme, opepříme, poklademe…

Krůtí stehno na zázvoru

Krůtí stehno na zázvoru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso opláchneme, osušíme a na mnoha místech propícháme. Vhodná je jehla na uzavírání španělských ptáčků.V hlubším kastrolu dobře promícháme všechny uvedené suroviny.…

Chlebová pečeně (sekaná)

Chlebová pečeně (sekaná)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na tuku osmahneme 2-3 nakrájené cibule, 1-2 šálky nahrubo nastrouhaného celeru a 1 šálek stejně nastrouhané mrkve. Ztvrdlý chléb nakrájíme na kostky, abychom měli asi 3…

Kuřecí vývar do zásoby

Kuřecí vývar do zásoby

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mít po ruce v lednici připravenou sklenici silného kuřecího vývaru se vždy hodí. Poslouží jako základ pro různé omáčky, polévky nebo pod maso. S jeho delší přípravou vám…

Anna Kocikova

840 min

Dřevařská polévka

Dřevařská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Řídké vepřové nebo hovězí kosti vaříme asi 40 minut v mírně osolené vodě spolu s jednou cibulí a několika kuličkama pepře. Vývar zcedíme, cibuli protřeme sítem a přidáme…

Jehněčí s kostí na víne

Jehněčí s kostí na víne

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Jahňace mäso prešpikujeme cesnakom, potrieme olejom a osolíme. Vložíme do pekáčika.Mäso obložíme pórom na rezaným na kolieska, mrkvou narezanou na hranolčeky a na…

tejaja

90 min

Slepice na špeku (slanině)

Slepice na špeku (slanině)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Slepici dočistíme, opláchneme, nakrájíme na porce a maso protáhneme necelou polovinou špeku, osolíme a opepříme.. Na sádle osmažíme drobně pokrájený zbytek špeku, na…

Krůtí pajšlová polévka

Krůtí pajšlová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do papiňáku dáme kosti a vnitřnosti. Přidáme vodu, pepř, nové koření, sůl bobkový list a cibuli a necháme vařit tak hodinu. Obereme maso z kostí, vnitřnosti nakrájíme…

1 2 3 4