Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kost - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pečená krůtí stehna

Pečená krůtí stehna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso vykostíme, slaninu nakrájíme na tenké plátky. Do hluboké pánve položíme slaninu (můžeme dát samozřejmě více - pro vlastní chuť), 3 snítky tymiánu, vykostěné maso (z…

Krůtí paprikáš se zakysankou

Krůtí paprikáš se zakysankou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Krůtí stehno vykostíme, zbavíme kůže a maso nakrájíme na plátky.Z kosti a kůže si uděláme vývar, který použijeme do omáčky. Na olivovém oleji orestujeme cibule nakrájené…

Jehněčí na houbách

Jehněčí na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Jehněčí maso je aktuálně spíše vzácnou surovinou, proto by mělo být dobře připraveno. Třeba s houbami. Maso doměkka upečené s šalvějí, kmínem a houbami bude skvěle…

tejaja

140 min

Bůček na bramborách

Bůček na bramborách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Kůži na bůčku nakrájíme na proužky (kostičky), posolíme posypeme kmínem, brambory nakrájíme, třeba na čtvrtky, a posolíme.V pekáči rozehřejeme sádlo, nasypeme brambory…

pavelk

120 min

Rybí placičky

Rybí placičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rybu nakrájíme na drobno, přidáme nastrouhaný sýr, žloutky, sůl, pepř, nasekanou petrželku, mouku. Vše smícháme a nakonec vmícháme z bílků sníh. Lžicí nabíráme a…

RubyRom

35 min

Ukrajinský boršč s pirohy

Ukrajinský boršč s pirohy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso a kosti vložíme do hrnce a uvaříme doměkka. Kořenovou zeleninu, kterou jsme očistili, spolu s červenou řepou nakrájíme na nudličky.Na polovině dávky másla a troše…

Fabio

90 min

Portobello (nejen) s Nivou

Portobello (nejen) s Nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Žampiony očistíme a opatrně z nich vyřízneme nohy, které můžeme přidat do směsi, kterou budeme plnit žampiony, nebo je dáme volně péct se žampiony, případně je použijeme…

recepty73

50 min

Pečený guláš z hovězích líček

Pečený guláš z hovězích líček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Očištěná líčka nakrájíme na větší kousky. Smícháme je s hořčicí, rajčatovým pyré a česnekem. Necháme 2 hodiny uležet. Lepší je den předem.Na sádle osmažíme nakrájenou…

Azu po tatarsku

Azu po tatarsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso nakrájíme na plátky a osmahneme na oleji. Přidáme nakrájenou cibulku a opečeme. Maso zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme vývarem. Rozmícháme, přidáme sůl a…

Krůtí kostky s klobásou

Krůtí kostky s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cibule nakrájíme na osminky, klobásy na silnější kolečka.Maso opláchneme, osušíme, nakrájíme na větší kostky a dáme je do zapékací mísy. Přidáme sůl, pepř, mletou…

Anna Kocikova

60 min

Telecí ossobuco na houbách

Telecí ossobuco na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Plátky (steaky) telecího ossobuca osolíme, ochutíme drceným kmínem a pepřem, obalíme v hladké mouce a z obou stran osmažíme v roztopeném sádle, jemně pokrájeném špeku…

Jehněčí na meruňkách

Jehněčí na meruňkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jehněčí maso je spíše sváteční surovinou. Pokud jej dobře naložíme do marinády, bude jemnější a chutnější. Marinádu v tomto receptu připravím z vína, citrusů, bylinek a…

Anna Kocikova

100 min

Přírodní roštěnka

Přírodní roštěnka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, a prudko na masle opečieme z oboch strán. Vyberieme a vo výpeku speníme nasekanú cibuľu, pridáme mäso a podlejeme vývarom. Dusíme…

Krůtí pajšlová polévka

Krůtí pajšlová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do papiňáku dáme kosti a vnitřnosti. Přidáme vodu, pepř, nové koření, sůl bobkový list a cibuli a necháme vařit tak hodinu. Obereme maso z kostí, vnitřnosti nakrájíme…

Jehněčí s kostí na víne

Jehněčí s kostí na víne

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Jahňace mäso prešpikujeme cesnakom, potrieme olejom a osolíme. Vložíme do pekáčika.Mäso obložíme pórom na rezaným na kolieska, mrkvou narezanou na hranolčeky a na…

tejaja

90 min

Bůček dvojí chuti

Bůček dvojí chuti

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Omytý bůček vložíme do hrnce, zalijeme horkou vodou, přidáme koření, 1 lžičku soli a přivedeme k varu. Pak teplotu snížíme tak, aby ode dna šly bublinky a necháme vývar…

Pečený bůček na bylinkách

Pečený bůček na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Kůži na bůčku nakrájíme na kostky, na dno pekáče dáme snítky bylin, vložíme bůček kůží nahoru a posolíme dle své chuti. Bůček otočíme, opět posolíme a posypeme mletým…

1 2 3 4 5

Naposledy jste si prohlédli