Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 809 kJ / 193 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,92 g |
| Tuky | 8,23 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 16,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso s nakrájenou a očištěnou kořenovou zeleninou, solí, pepřem a bobkovými listy vaříme ve vodě cca 2 hodiny. Scedíme.
Krok 2: Maso obereme od kosti, natrháme na malé kousky, mrkvičku nakrájíme na malé kousíčky a vrtíme zpět spolu s masem do vývaru.
Krok 3: Připravíme kapání, smícháme všechny ingredience a poté přes cedník lijeme do vařící polévky, povaříme cca 3 minuty. Ozdobíme čerstvě nasekanou petrželkou.
Zveřejněno 19. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klasický kuřecí vývar s kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oDOX
Moje poznámka
Klasický kuřecí vývar s kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oDOX
Nejnovější recepty
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 5 hodinami
Arašídové kytičky
Přidáno před 6 hodinami
Indické květákovo-brokolicové kari
Přidáno před 6 hodinami
Čtverečky s meruňkami
Přidáno před 6 hodinami
Linecké cukroví s nastrouhanými mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Tilápie s tarhoňou
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mufiny s čokoládou
Soltik před 3 hodinami
Smažený sýr - smažák
radekhk před 3 hodinami
Kadlíkovo kuře na smetaně
Standa Kantry před 4 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Ellinnka1 před 4 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
vanilj před 5 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Wacor před 5 hodinami
Retro kokosky mojí babičky
dandelion.z před 5 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Petronil78 před 5 hodinami
Karlovarský knedlík
brozak.cd před 5 hodinami
Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu
Suumaa před 6 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
cibule,
zelenina kořenová,
bobkový list,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
libeček čerstvý,
voda,
nať petrželová,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
mléko
Komentáře (1)