Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Libeček čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Balkánská houbová polévka

Balkánská houbová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Slovo Balkán pochází z turečtiny, kde znamená pohoří. Tomuto zeměpisnému určení odpovídá i složení jejich kuchyně. Jedná se většinou o jídla jednoduchá a ze surovin,…

Bramboračka s houbami II

Bramboračka s houbami II

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Petržel, celer, mrkev a ředkvičky očistíme a nakrájíme na kousky. Vše dáme do hlubokého hrnce, přidáme oloupaný česnek, sůl,…

Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem

Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dala jsem si rozehřát troubu na 180°C. Pstruha jsem si hlavně z vnitřní strany nasolila, ale samozřejmě i z vnější, a dala dovnitř trošku nasekaných bylinek (není to…

Domácí libečkové pesto

Domácí libečkové pesto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mít po vždy po ruce pesto se vždy vyplatí. Bude vám nápomocné nejen když má slaný pokrm nevýraznou chuť, ale také když nevíte co připravit. Postačí pouze uvařit…

poslirecept

20 min

Hovězí polévka s hlívovými nočky

Hovězí polévka s hlívovými nočky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Do cca 2 litrů studené vody dáme pozvolna vařit maso, cibuli, přidáme pár kuliček celého pepře a sůl. Když je maso téměř měkké, vyndáme cibuli (dává se do polévky jen…

HankaPu

150 min

1 2 3

Naposledy jste si prohlédli