Vanilkový pudink s horkými malinami
Recept ještě nebyl hodnocenZ obyčejného pudinku můžete za pár minut vytvořit na pohled hezký a velmi chutný dezert. Přelijte klasickým způsobem připravený hotový pudink výbornou malinovou omáčkou.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Z obyčejného pudinku můžete za pár minut vytvořit na pohled hezký a velmi chutný dezert. Přelijte klasickým způsobem připravený hotový pudink výbornou malinovou omáčkou.…
Vejce vyšleháme s cukrem, postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva. Přilijeme mléko a olej, přidáme kakao a skořici. Na krém vyšleháme opět vejce a cukr, přidáme…
Nepečený dort Šarlota, skládající se z kokosových tyčinek a příjemně sladkým krémem z Pribináčků a borůvkové marmelády, s čerstvým ovocem na povrchu, zaručeně potěší…
Snídaně, nebo svačina, plná energie, která opravdu zasytí. Přesně taková je pečená granola z ovesných vloček, semínek a ořechů. Nejlépe si ji vychutnáte v kombinaci s…
Připravíme si nejprve kvásek z rozdrobeného droždí, polévkové lžíce cukru, polévkové lžíce mouky a trochy vlažného mléka. Zbytek mouky nasypeme do větší mísy. Přidáme…
Maliny jsou nejen chutné, ale také plné vitamínů, které působí preventivně proti procesu stárnutí. Spojení s mléčnou čokoládou, která skvěle doplňuje výraznou chuť…
Máslo, cukr a žloutky vyšlehejte. Přidejte kůru, vanilku a postupně mouku. Zpracujte těsto a nechte alespoň 2 hodiny zabalené ve fólii v lednici. Ideálně přes noc.Těsto…
Do zhruba poloviny mléka s 2 vejci vsypeme mouku se špetkou soli a metličkou prošleháme na hustější těstíčko. To pak následně naředíme zbytkem mléka a necháme zhruba 30…
Do zhruba poloviny mléka s 2 vejci vsypeme mouku se špetkou soli a metličkou prošleháme na hustější těstíčko. To pak následně naředíme zbytkem mléka a necháme zhruba 30…
Velmi nápaditý dezert na velikonoční svátky, co pobaví děti i dospělé. Malé květináčky jsou vyplněny známými kakaovými sušenkami a krémem z Mascarpone, šlehačky a ovoce.…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí
Tipy na perfektní oslavu Silvestra i vstup do nového roku!
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky