Jablečný pudink
Recept ještě nebyl hodnocenJablečný dezert, někde zvaný "Mokrý pes", vylepšený čokoládovou ganache. V praktickém a oblíbeném skleničkovém provedení potěší vaše blízké i nečekanou návštěvu. Stačí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jablečný dezert, někde zvaný "Mokrý pes", vylepšený čokoládovou ganache. V praktickém a oblíbeném skleničkovém provedení potěší vaše blízké i nečekanou návštěvu. Stačí…
Dunajské vlny, nebo také Sněhurčin dort, to je elegantní moučník, na kterém si pochutnávají už celé generace. Světlý a tmavý korpus, jemný krém, čokoládová poleva a…
Do moučníků, koláčů, závinů nebo buchet patří náplň. Díky ní se těšíte na každé další sousto. Zde jsou ty nejoblíbenější. Sladkou čokoládovou, jemnou tvarohovou,…
Marcipánové ozdůbky dodají svým vánočním dobrotám elegantní a jedinečný vzhled. Jemný marcipán můžete snadno tvarovat do různých motivů a vytvořit tak originální…
Výborná a jednoduchá inspirace na oblíbená nepečená kávová zrna. Snadno připravíme falešný marcipán a poradíme si i bez dřevěných formiček. Plníme je kávovou náplní a…
Tvárná modelovací hmota z mouky, másla, cukru a mléka voní po mandlích a marcipánu. Skvěle se hodí na potahování dortu, ale můžete z ní vytvořit třeba i figurky. Hotová…
TĚSTO + KRÉM: Cukr, máslo a žloutky rozšleháme. Když vznikne směs bez hrudek krémové konzistence, začneme po lžičkách přidávat kakao které jsme smíchali s vodou a…
Chcete potěšit své blízké vlastnoručně vyrobeným narozeninovým dortem? Možná to není tak složité, jak by se mohlo zdát. A místo drahé a často nedobré potahovací hmoty si…
Do mísy prosijeme odvážené množství cukru a mléka, promícháme a přesypeme do pekárny. Přidáme med, sirup, aroma a vodu a pekárnu pustíme na program mísení těsta bez…
Pracný, ale vynikající recept na ořechový zákusek, kde se propojují chuti karamelu, ořechů a rumu. Manipulace s křehkými pláty těsta vyžaduje trochu šikovnosti, ale…
Co by to bylo za sváteční cukroví bez výborného krému? Vyzkoušejte máslovou klasiku, kterou můžete libovolně dochutit. Krémem pak můžete naplnit nejen košíčky, ořechy…
Žloutky s cukrem, extraktem a máslem vyšleháme do hladkého krému cca 8 minutek mixérem. Bílky ušleháme na sníh. Do krému přišleháme mléko a mouku s kypř. práškem. Jemně…
Domácí marcipán z marshmallow je rychlá a snadná alternativa ke klasickému marcipánu. Stačí jen pár surovin a během chvilky vytvoříte jemnou, tvárnou hmotu ideální pro…
Cesto: Bielky ušľaháme so soľou a cukrom na tuhý sneh. Pridáme múku zmiešanú s práškom na pečenie a celé zmiešame s kokosom. Upečieme na plechu 27x35 cm s pečiacim…
Nejen slavnostní chvíle si žádají dort. Připravte si tento jednoduchý a rychlý dort třeba i jen tak na víkend. Základ tvoří kakaový korpus, který doplňuje smetanový krém…
Marcipánové brambory v sobě snoubí chuť mandlí, pikantního likéru a kakaa. Jsou ideální jako cukroví, které připravíte na poslední chvíli, protože vzniklé těsto může…
Nejdříve si uvaříme velmi silnou kávu, do které nalejeme panáka rumu. Tu necháme stydnout. Zakysanou smetanu smícháme s moučkou a mandlovým aromem. Jelikož nám hodně…
Upečeme si piškot, po vychladnutí rozkrojíme, jednu půlku potřeme tvarohem smíchaným s ostatníma surovinama a naklademe rozkrojené jahody, druhý korpus si pokame…
Upečeme si piškot, po vychladnutí rozkrojíme, jednu půlku potřeme tvarohem smíchaným s ostatníma surovinama a naklademe rozkrojené jahody, druhý korpus si pokame…
Ať už je znáte jako úly, nebo vosí hnízda, jedná se o totéž oblíbené nepečené vánoční cukroví. Voní ořechy a plněné pudinkovo-máslovým krémem patří k velmi oblíbeným…
Všichni jistě znáte tradiční velikonoční mazanec z vláčného kynutého těsta. Pokud ale nemáte čas nebo se práce s droždím vyhýbáte, vyzkoušejte recept na tento tvarohový…
POSTUP KORPUS : Z 6 bilku a 15 dkg cukru uslehame snih. Do uslehaneho lehce vmichame zloutky. Snih jen lehce nekolikrat prehodime vareckou a pak pridame prosatou hladkou…