Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Máslo bylinkové - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 130 kJ /
748 kcal
Bílkoviny0,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky82,00 g
– nasycené53,00 g
– nenasycené28,00 g
–– mononenasycené26,00 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,30 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,80 g
– cukry0,80 g
––– laktóza0,80 g

Recepty s touto surovinou

Křupavý kapr Videorecept

Křupavý kapr

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Smaženého kapra můžeme připravit i jinak, než v klasickém trojobalu. Porce ryby obalíme v kukuřičné krupici a usmažíme. Takto připravený zlatavý a křupavý kapr má tu…

trebonskykapr

30 min

Losos na bylinkovém másle

Losos na bylinkovém másle

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso z lososa je samo o sobě velmi chutné, proto je vhodné připravovat jej jen velmi jemně dochucené, aby koření nepřebilo přirozenou chuť rybího masa. Třeba právě s…

Kroupovka

40 min

Hejk pečený po seversku

Hejk pečený po seversku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Štikozubec obecný, zvaný též hejk nebo mořská štika, je dravá mořská ryba. Je velmi oblíbená pro své chutné, málo tučné bílé maso. Na takto zapečené vonící česnekem si…

Špenátové špagety se slaninou

Špenátové špagety se slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Špenátové špagety se slaninou spojují svěží chuť listového špenátu s křupavou slaninou a jemnou smetanovou omáčkou. Ideální recept na jednoduchý, ale výjimečně chutný…

hyskomic

40 min

Kaviárové jednohubky

Kaviárové jednohubky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šnečí kaviár vysypeme do sítka a necháme okapatBagetku nakrájíme na plátky a na velmi malém množství kvalitního olivového oleje orestujeme do zlatova. Orestované plátky…

Kaplan

15 min

Okoun nilský s bylinkovým máslem

Okoun nilský s bylinkovým máslem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Filet z okouna, rozdělíme na dvě stejné porce a to příčně, aby byla zachována cca 2-3 cm výška masa. Filety bohatě osolíme a necháme cca 2 hodiny v chladu odležet. Na…

Colombo65

140 min

Bruschetty s avokádem

Bruschetty s avokádem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Máte chuť na dobrý a zdravý předkrm nebo večeři? Připravte si bagetku ochucenou bylinkovým máslem. Bagetu potřete krémovou avokádovou směsí a podávejte s čerstvou…

poslirecept

40 min

Flank steak na grilovací pánvi

Flank steak na grilovací pánvi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Připravit šťavnatý a křehký flank steak není žádná věda, jak se na první pohled může zdát. Stačí dodržet přesný postup a odměnou vám bude rozpadající se maso, vonící po…

Trhací bylinková růžička

Trhací bylinková růžička

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Z jednoduchého kynutého těsta lze vykouzlit různé pochutiny. Jednou z nich je i tento koláč připomínající květ růže. Jednotlivé kousky těsta jsou promazány bylinkovým…

lemarti

75 min

Noky do zeleninové polévky

Noky do zeleninové polévky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omrzely vás již běžné zavářky do polévky? Zkuste do vícedruhové zeleninové polévky zavařit tyto sýrové nočky podle našeho receptu. Budou nadýchané a jemné, v polévce…

janky3

15 min

Slaný koláč á la France

Slaný koláč á la France

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejprve dáme vařit stehno bez soli, neboť se nakonec osolí grilovacím kořením. Připravíme si všechny ingredience, lilek posolíme a necháme potit (aby se vyplavila…

janky3

30 min

Francouzské kuřátko na šafránu

Francouzské kuřátko na šafránu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřátko důkladně opláchneme, ostrým nožem uděláme kapsu a naplníme bylinkovým máslem, pokud máte máslo domácí výroby tak do něj přidejte hrubozrnou sůl při výrobě, pokud…

1 2 3