Zelené fazolky pod grilem

isindy Kuchařka: isindy

Grilování 5 názorů

Suroviny

- zelené fazolkové lusky
- sůl
- soda bicarbona (jedlá soda)
- anglická slanina
vepřová krkovička
- bylinkové máslo s česnekem
- strouhaný sýr
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Fazolkové lusky zblanžírujeme ve vroucí vodě se solí a lžičkou sody (zabraňuje vyblednutí fazolek) cca 4-5 minut. Fazolky by měly být na skus křupavé, ne rozvařené.

  2. Zchladíme, uděláme si svazečky po několika fazolkách, obalíme anglickou slaninou (já jsem použila uzenou krkovičku), sepneme párátkem.

  3. Na plechu s pečícím papírem poklademe kousky bylinkového másla, posypeme strouhaným sýrem a pod grilem krátce zapečeme.

  4. Výborná příloha k rybě, minutkovému masu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 84 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zelené fazolky pod grilem

Tématické fráze: grilované fazolky grilované zelené fazolky zelené fazolky s anglickou slaninou grilovane fazolove lusky zelené fazolky se slaninou fazolové lusky s anglickou slaninou grilované fazolky s česnekem fazolové lusky obalene slaninou fazolky s anglickou fazolové lusky na grilu fazolky s anglickou slaninou grilované fazolky se slaninou fazolky obalene slaninou zelené fazolové lusky se slaninou zelené fazolky jako příloha zelené fazolové lusky s anglickou slaninou zelené fazolky grilované zelené fazolky obalené slaninou zelené fazolky s anglickou fazolky, s anglickou

Zapomněl/a jsem heslo