Kaki čokoládový krém
Recept ještě nebyl hodnocenKrém z kaki a avokáda je vynikající a zdravou pochoutkou. Díky vysokému obsahu vitamínů a zdravých tuků je tento krém nejen lahodný, ale také výživný. Je ideální pro…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krém z kaki a avokáda je vynikající a zdravou pochoutkou. Díky vysokému obsahu vitamínů a zdravých tuků je tento krém nejen lahodný, ale také výživný. Je ideální pro…
Dokonalého, šťavnatého a dozlatova upečeného kolena dosáhnete marinováním a povařením v nálevu. Uvařené koleno pak upečete a nakonec zapečete s medovou marinádou.…
Dokonalá kombinace chutí v asijské marinádě dělá z těchto kuřecích křidélek pochoutku, od které se nebudete moci odtrhnout. Budete si chtít přidávat tak dlouho, dokud to…
Ať už jako výslužka pro koledníky nebo pohoštění na stůl, jsou tato velikonoční kuřátka skvělým nápadem. Z perníkového těsta vykrojíme tvary, které po upečení barevně…
Dostali jste chuť na ovocný koláč, ale ten klasický nespadá do vašich výživových tabulek a zdravého životního stylu? Nebojte se, máme pro vás úžasný recept na celozrnný…
Dostali jste chuť na ovocný koláč, ale ten klasický nespadá do vašich výživových tabulek a zdravého životního stylu? Nebojte se, máme pro vás úžasný recept na celozrnný…
Tartaletky patří momentálně k jednomu z nejoblíbenějšího druhu cukroví. Jejich nepečenou alternativu si můžeme připravit s tímto receptem. Těsto z ovesných vloček a…
Nadýchané bílkové řezy s kokosem, čokoládou a ořechy lákají na lehké těsto i šťavnatou náplň z tvarohu, šlehačky a jablek. Sladká vůně rozinek a medu doplní dezert,…
Perfektně nadýchaný, voňavý a navíc s pořádnou vrstvou sladkého krému. To je dezert, který můžete připravit podle našeho receptu. Tento moučník bude ozdobou vašeho menu…
Perfektně nadýchaný, voňavý a navíc s pořádnou vrstvou sladkého krému. To je dezert, který můžete připravit podle našeho receptu. Tento moučník bude ozdobou vašeho menu…
Perfektně nadýchaný, voňavý a navíc s pořádnou vrstvou sladkého krému. To je dezert, který můžete připravit podle našeho receptu. Tento moučník bude ozdobou vašeho menu…
Vánoce se pomalu blíží a ruku v ruce s nimi přichází čas pečení cukroví. Sladké perníčky krásně vonící po medu a ozdobené bílkovou polevou nesmí na sváteční tabuli nikdy…
Jakmile se z našich domácností line vůně perníčků, je to známka toho, že Vánoce se blíží. Zkuste letos upéct extra měkké perníčky se škrobem, na kterých si mlsné jazýčky…
Jakmile se z našich domácností line vůně perníčků, je to známka toho, že Vánoce se blíží. Zkuste letos upéct extra měkké perníčky se škrobem, na kterých si mlsné jazýčky…
Medové rohlíčky jsou měkké, voňavé a lehce karamelové, díky poctivé dávce medu. Jsou ideální jako rychlé cukroví k čaji, ale zároveň dost slavnostní na to, aby zazářily…
Chlebíčky, které upoutají na první pohled. Pečená červená řepa jim dodává výraznou barvu, karamelizovaná medová cibulka zase neobyčejnou vůni, a s plátkem avokáda a…
Perníkové košíčky jsou jednoduché na přípravu. Tvarování košíčků se sice může zdát náročné, ale jakmile zvládnete první dva, půjde vám to úplně samo. Krém je velmi…
Stehna vykostíme a naporcujeme na kousky cca 2 cm, naložíme do medu, sezamového oleje a sójové omáčky. Necháme odležet asi na dvě hodiny.Pórek nakrájíme na tenká…
Nejprve si v míse rozmačkáme tři banány. Je lepší, když jsou přezrálé, jelikož jsou pořádně sladké. Poté přidáme ovesné vločky, oříšky a dochutíme medem. Na plech…
Ze surovin vypracujeme těsto, dělám od oka, tak je možné, že budete dosypávat mouku, v případě, že bude moc husté, tak přidat mléko. Těsto má být vláčné a držet po kupě.…
Na másle zpěníme cibulku, přidáme nasekaný česnek, kari pastu a necháme zesklovatět - kari pasta krásně zavoní. Přidáme dýni nakrájenou na kostky (hokaido nemusíme…
1. varianta: Do mísy rozklepneme vajíčka, přidáme tvarohy, špetku soli a rýžovou krupičku. Všechno pořádně promícháme a vytvoříme těsto. Na zjemnění přidáme podmáslí -…
Do rendlíku dáme med, cukr, tuk, vanilku a vejce a metlou šleháme ve vodí lázni do pěny. Pak přidáme sodu a ještě trochu šleháme, odstavíme z ohně a vmíháme vařečkou…
Chlazené maso hodíme cca na 1,5 - 2 hod do mrazáku, aby trochu ztuhlo. Líp se pak krájí.Velmi ostrým nožem krájíme na tenké plátky, ale pokuste se, aby všechny byly…