Zdravá kokosová roláda
Recept ještě nebyl hodnocenIngredience na těsto společně rozmixujte na jemnou směs a poté přendejte do mísy.Přidejte podle potřeby pár lžic vody a vypracujte soudružné, lehce lepivé těsto.Mezi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ingredience na těsto společně rozmixujte na jemnou směs a poté přendejte do mísy.Přidejte podle potřeby pár lžic vody a vypracujte soudružné, lehce lepivé těsto.Mezi…
Suroviny na rozkvas smícháme a necháme při pokojové teplotě v uzavřené nádobě přes noc kvasit 12 hodin.Druhý den ráno dejte do mísy mouku, rozpuštěné máslo, vlažné mléko…
Vejce, cukr, vanilkové aroma, med dáme do jedné nádoby a rozšleháme.Přidáme mléko, mouku, prášek na pečení. Rozšleháme a počkáme 15 minut.Rozpálenou pánev polijeme vodou…
Dorayaki jsou oblíbený sladký pokrm pocházející z Japonska. Skládá se z dvou kulatých lívanců, spojených náplní. Lívance jsou připravované na sucho a bez tuku.…
Pišingry jsou slepované oplatky, zákusky či cukroví s čokoládovou polevou. V tomto receptu máme máslové těsto s medem, které po upečení zdobíme dvoubarevnou čokoládovou…
Vánoční punč nemusí být jednotvárný svou chutí. Zkuste kombinaci bílého rumu, suššího vína a ananasového kompotu. Překvapí vás svou delikátní chutí. A možná vás i…
Krásně nazdobená perníková chaloupka může být ozdobou jak vánoční, tak velikonoční tabule. Odměnou za trpělivost, při její náročnější přípravě, vám budou rozzářené oči…
Jemné kuřecí maso skvěle doplní výrazná marináda s česnekem, zázvorem, medem a špetkou chilli. Maso se v ní musí nechat dostatečně dlouho odležet a zbylou marinádou jej…
Vánoční cukroví nemusí být jen o cukru a tuku. Tyto fitness vánoční marokánky jsou plné oříšků, sušeného ovoce a místo cukru obsahují přírodní sladidla, takže skvěle…
Voňavé perníčky, zdobené bílkovou polevu nám každý rok symbolicky připomínají blížící se zimu a adventní čas. Zkuste je společně s dětmi upéct podle tohoto receptu.…
Lahodné křehké těsto v sobě ukrývá med a také strouhaný kokos, díky čemuž je chuť zase o něco jiná, než u ostatních druhů cukroví. Slepte upečené tvary máslovým krémem a…
Tyhle kuličky budou chutnat všem, kteří milují ovesné vločky v jakékoliv podobě. Pokud chcete letos mlsat trochu zdravěji, určitě je vyzkoušejte, díky medu a kokosu…
Tento recept je snadný na přípravu a ideální pro ty, kdo chtějí připravit něco netradičního a zároveň efektního. Rýžové koule s čokoládou a kokosem, jsou jednoduchý a…
Vyzkoušejte tento lehce pikantní nakládaný bůček. Je výborný k pečivu jako chuťovka, nebo si ho můžete dát jen tak. Přestože je doba přípravy poměrně dlouhá, výsledek…
Mango i mrkev omyjeme, osušíme, oškrábeme škrabkou a pomocí škrabky julienne uděláme slabé nudličky. Pokud nemáme škrabku, nudličky nakrájíme jemně nožem a dáme do…
Párek v rohlíku je oblíbenou pochutinou nejen dětí, ale i dospělých. Tuto uzeninu můžeme připravit i trochu jinak, párky můžeme obalit v těstíčku z podmáslí a usmažit…
Dostali jste chuť na ovocný koláč, ale ten klasický nespadá do vašich výživových tabulek a zdravého životního stylu? Nebojte se, máme pro vás úžasný recept na celozrnný…
Dostali jste chuť na ovocný koláč, ale ten klasický nespadá do vašich výživových tabulek a zdravého životního stylu? Nebojte se, máme pro vás úžasný recept na celozrnný…
Perfektně nadýchaný, voňavý a navíc s pořádnou vrstvou sladkého krému. To je dezert, který můžete připravit podle našeho receptu. Tento moučník bude ozdobou vašeho menu…
Perfektně nadýchaný, voňavý a navíc s pořádnou vrstvou sladkého krému. To je dezert, který můžete připravit podle našeho receptu. Tento moučník bude ozdobou vašeho menu…
Perfektně nadýchaný, voňavý a navíc s pořádnou vrstvou sladkého krému. To je dezert, který můžete připravit podle našeho receptu. Tento moučník bude ozdobou vašeho menu…
Na ostrovní specialitě kromě steaku medium rare nesmí chybět opečená uzená pancetta, sázené vejce a hořčičná omáčka z demi glace s medem a šalotkou. Přípravou tohoto…
Zpracujeme všechny suroviny, přes sáček vyválíme plát, vykrajujeme malá kolečka, do kterých děláme důlky, které vyplníme čokoládou. Necháme do druhého dne zaschnout.