Hovězí přední na divoko
Recept ještě nebyl hodnocenDivokým kořením ochucené hovězí maso je dušené na cibuli a česneku s rajským protlakem, s trochou medoviny či portského vína. Podáváme ho s lahodnými, smetanou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 827 kJ / 437 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 56,67 g |
| – cukry | 56,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Divokým kořením ochucené hovězí maso je dušené na cibuli a česneku s rajským protlakem, s trochou medoviny či portského vína. Podáváme ho s lahodnými, smetanou…
Smíchám si mouky, cukr a prášek do pečiva. Vejce utřu s cukrem, přidám olej, vodu a medovinu. Tekutou směs přilévám do sypké směsi a míchám těsto. Těsto naliji na…
Smíchám si mouky, cukr a prášek do pečiva. Vejce utřu s cukrem, přidám olej, vodu a medovinu. Tekutou směs přilévám do sypké směsi a míchám těsto. Těsto naliji na…
Nejprve si připravíme krém: do velkého teflonového hrnce dáme škrob a cukr a řádně promícháme, postupně přimícháváme mléko, opatrně, aby směs zůstala hladká. Za stálého…
Do mísy dáme tvaroh, cukr, olej, medovinu, vanilkový cukr, žloutky, brusinky, mandle, polohrubou mouku, prášek do pečiva a vypracujeme těsto.Vyšleháme z bílků sníh,…
Na dno vhodné nádoby klademe piškoty, které pokropíme medovinou.Tvaroh, jogurt, smetanu a med ušleháme. Polovinu směsi navrstvíme na piškoty, pak položíme další vrstvu…
Jostu a angrešt si očistíme, opereme a necháme okapat. Tvaroh, jogurt a med zašleháme, podle chuti můžete med přidat, ubrat, nebo nahradit cukrem. Na dno sklenice…