Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet jablečný - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Broskvové čatní

Broskvové čatní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Broskve nakrájíme na kostičky, cibuli, česnek a jablko nasekáme na menší kousky, dáme do kastůlku, přidáme veškeré koření, cuk, ocet, šťávu z citronu a vaříme dokud se…

Bibinka

30 min

Marinovaná pikantní cibule

Marinovaná pikantní cibule

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cibuli oloupeme a nastrouháme na jemné plátky.Smícháme ocet s vodou, přidáme sůl, cukr a necháme ho rozpustit. Cibuli dáme do skleničky, zalijeme nálevem a necháme…

maris

30 min

Sójová paštika

Sójová paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ošúpaný zemiak a surovú cviklu nakrájame na menšie kusy.Na oleji orestujeme dobleda nakrájanú cibuľu.Sóju, zemiak, cviklu, orestovanú cibuľu, olivy a všetky ostatné…

tejaja

15 min

Botwinka s rebarborou

Botwinka s rebarborou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ze skeletů a kořenové zeleniny a koření si udělám klasický vývar. Přecedím, kde najdu maso, tak oberu, zeleninu pokrájím a vrátím do vývaru. Oloupu a pokrájím zemáky …

Rukolový salátek

Rukolový salátek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mrkev oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle.Hlávkový salát omyjeme a nakrájíme na menší proužky, rajčata přepůlíme.Všechny suroviny smícháme lehce dohromady a…

amarcha

15 min

Chilli džem

Chilli džem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Delikátní záležitost, jakou je sladce pálivý džem z chilli a paprik, nemůžete při zpracování úrody ze zahrádky opomenout. Příprava není složitá a podle našeho…

hosta

20 min

Estragonový domácí ocet

Estragonový domácí ocet

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Ve francouzské kuchyni je estragon velice oblíbený. Vyznačuje se jemnou vůní a příjemně nasládlou chutí. Estragonový ocet využijete do salátů, nebo marinád. Navíc jeho…

woman

20 min

Letní rychlý salátek

Letní rychlý salátek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Listová zelenina obsahuje mnoho prospěšných látek, které naše tělo, obzvláště na jaře, potřebuje. Pro zvýšení chutě použijte k zeleným listům barevnou ředkvičku, červená…

1 6 7 8

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více