Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pecena zelenina

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

19. 8. 2014 14:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 577 kJ / 377 kcal
Bílkoviny11,56 g
Tuky1,74 g
Vláknina17,67 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 178 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy69,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Posledni dobou do jidel pouzivam jablecny, ci ryzovy ocet. Nejen, ze je zdravy, ale spolu se soli a cukrem vytvari smakojzni chut jidla, jako by sestou chut.

Je dobre ho pridavat do vyvaru, kde se vari kosti. Jeste pred varem, asi tak 2 polevkove lzice, protoze ma schopnost z kosti vytahnout co nejvetsi mnozstvi zelatiny. Vubec neovlyvni chut polevky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

zuzun

19. 8. 2014 19:54

Sesta chut umami? Ta je ted "v mode". Vyzkousim, ryzovy ocet mam. Zeleninka v troube je vzdycky skvela:-K:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pecena zelenina zeleninové recepty pečená zelenina na topinky zelenina jako přiloha recept zelenina jako přiloha recept

Suroviny: brambory, mrkev, celer, petržel, cibule, česnek, citron, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín mletý, sůl, ocet jablečný, cukr, olej

TopRecepty.cz

Pecena zelenina

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p6jX