Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Recept ještě nebyl hodnocenPokud si chcete dát pauzu od masa a přesto si pochutnat na chuťově výrazném jídle, máme pro vás skvělý recept na fazolový stroganoff. Pokrm je díky dijonské hořčici a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 581 kJ / 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 95,00 g |
– nasycené | 13,00 g |
– nenasycené | 82,00 g |
–– mononenasycené | 71,00 g |
–– polynenasycené | 11,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,20 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pokud si chcete dát pauzu od masa a přesto si pochutnat na chuťově výrazném jídle, máme pro vás skvělý recept na fazolový stroganoff. Pokrm je díky dijonské hořčici a…
Špagety aglio olio e peperoncino jsou základním receptem pro přípravu italských těstovin. Na první pohled obyčejný recept, je postaven na kvalitních a čerstvých…
Šťavnatá vepřová panenka plněná pikantní nivou a sladkými sušenými rajčaty je lahůdka, která potěší i náročné gurmány. Kombinace výrazných chutí se skvěle hodí pro…
Tradiční řeckou kuchyní inspirovaný recept na pomalu vařené hovězí maso v rajčatech se spoustou aromatického koření a česneku. Maso pomalením zjemní a v omáčce dokonale…
Všechny suroviny najemno rozmixujeme.Je-li potřeba dochutíme solí a pepřem.Uchováváme v uzavřené nádobě v lednici.
Vynikající a jednoduchá chilli omáčka plná zeleniny. Hodí se při vaření, k dochucení pokrmů, ke grilování nebo jen jako dip k nachos. Milovníci pikantních chutí si…
K podzimu neodmyslitelně patří dýně hokaido, kterou upotřebíme v různých pokrmech, a to sladkých i slaných. Jednoduché dýňové rizoto s tuňákem a mrkví máte za necelou…
Vodu přivedeme k varu, osolíme, vsypeme pohanku, necháme přejít varem, pak zabalíme do utěrky a dáme do peřin a necháme nabobtnat.Pórek nakrájíme ne nudličky a spaříme…
Křupavý římský salát, který obsahuje látku podporující trávení a spoustu železa, je opravdovou lahůdkou. Smíchaný s ředkvičkami, cibulí, rajčaty a olivami, dochucený…
Rozmíchejte rozdrobené droždí, trochu vlažné vody a cukr. Na teplém místě nechte vzejít kvásek. V míse promíchejte mouku, kvásek a olej. Postupně přilévejte asi300 ml…
Zapečené houby s olomouckými syrečky jsou originální pochoutkou pro milovníky výrazných chutí. Kombinace vytváří dokonalou souhru, která potěší vaše chuťové buňky. Tento…
Saláty nemusí být nutně jen pár zelených listů a kousků zeleniny. Připravte si s námi tento barevný, chutný, křupavý a výživný salát. Je mixem skvělých surovin, jako je…
Gnocchetti, malinké těstoviny podobné bramborovým gnocchi, nejlépe chutnají se smetanovými omáčkami. Do smetanového základu lze přidat zeleninu, maso nebo houby a…
Na oleji si rozpustíme špek a na něm dozlatova orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné na kostky nakrájené maso a zprudka restujeme cca 10 min. (maso se…
Těsto na pizzu, aby chutnala jako z Itálie, se musí pečlivě připravit! Potom už stačí vybrat oblíbený druh téhle „slané placky“, vyladit si ji k dokonalosti a zakousnout…
Hamburgery jsou velmi oblíbeným jídlem po celém světě. Jejich původ je nejspíš v Americe, nicméně, chutné a šťavnaté "hambáče" si můžeme snadno připravit i doma. Křupavé…
Grilovaný sýr Halloumi je výjimečnou delikatesou, která přináší středomořský šarm na váš stůl. Tento polotvrdý sýr, známý svou vysokou teplotou tání, je ideální pro…
Netradiční spojení chutí na nás čeká v tomto receptu. Lahodnou krémovou rajčatovou polévku připravíme z pečených cherry rajčátek. S jemnou burratou, křupavým chlebovým…
Kosti omyjeme a vložíme do mísy s ledovou vodou. Necháme přes noc v ledničce (asi 12 hodin) a poté opláchneme a osušíme. Troubu předehřejeme na 200°C. Kosti skládáme na…
Čočku propereme a dáme vařit ve 3 šálcích vody. Jakmile ji převedeme k varu, zmírníme teplotu, zakryjeme a dusíme 15 minut. Pak scedíme. Vodu si necháme stranou…
Hamburger nemusí být nutně masový. Plátek mletého masa vyměňte za dobře marinovaný houbový klobouček, potěší tak své blízké, kteří masu zrovna dvakrát neholdují. Jakou…
Pokud vám zbylo vařené kuřecí maso, můžete z něj připravit snadný pokrm, vhodný pro diabetiky. Rizoto z květáku, s kuřecím masem, poslouží jako rychlý dietní oběd, který…
Červená řepa s balkánským sýrem je duo, které se skvěle doplňuje. Zemitou chuť řepy se slanost sýra pak doladí ještě lístky čerstvé rukoly a kvalitní olivový olej. Pokud…
Lehkým předkrmem plným chuti a svěžesti je tatarák z lososa. Zaujme vás svou výraznou chutí, o kterou se postará limetková šťáva, hořčice a okurka. Podáváme ho na dobře…