Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Těsto na pizzu

Těsto na pizzu, aby chutnala jako z Itálie, se musí pečlivě připravit! Potom už stačí vybrat oblíbený druh téhle „slané placky“, vyladit si ji k dokonalosti a zakousnout se do prvního sousta. Připravte pro rodinu pizzu na přání, těsto je univerzální na všechny druhy.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

20. 6. 2022 09:20

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

6 malých pizz

Tento recept najdete
v nové kuchařce!

Naše kuchařka 2
obsahuje 150 receptů
včetně tohoto.

Naše kuchařka 2

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 410 kJ / 3 683 kcal
Bílkoviny115,45 g
Tuky20,03 g
Vláknina30,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10,01 g
Sůl25,00 g
Sacharidy745,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud chcete křupavější a tenčí pizzu, můžete udělat menší porce. Použít můžete buď klasickou techniku mozzara, což v italštině znamená „trhat“, stejně jako se tradičně vyrábí mozzarella, nebo můžete těsto nakrájet nožem a poté z něj vytvarovat malé bochánky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kimlo kimlo

24. 6. 2022 06:47

Urobil som ju a je výnikajúca! Piekol som pri 250 na vopred predohriatom pizzakameni 10 minút. Postup aj s časom kynutia som dodržal presne. Už inak ani nebudem robiť. Vďaka za recept.

bofinka

23. 6. 2022 22:03

Doporucila bych lepe popsat postup pripravy.
V zadnem pripade se nenechavaji bochanky testa kynout 6 hodin jen tak na plechu a bez prikryti, totalne by okoraly.
To plati i o kazdem odpocivani testa - vzdy musi byt prikryte.
A ona klasicka technika jeho "ustipovani" se jmenuje mozzarE, mozna se jedna jen o preklep, muze se stat . . . .

Eja57 Eja57 (moderátorka)

20. 6. 2022 14:57

Možná by bylo dobre upřesnit, že pokud nemáte troubu která umí alespoň 250 lépe 270 stupňů (Gorenje?)tak doma bohužel křupavou tenkou pizzu asi neuděláte...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, voda, droždí čerstvé, sůl, cukr, olej olivový extra virgin

TopRecepty.cz

Těsto na pizzu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8PGl