Velikonoční nádivka se špenátem
Recept ještě nebyl hodnocenDozlatova upečená nádivka, která je díky sněhu z bílků nadýchaná, by o Velikonoce neměla na stole chybět. Příjemně voní po uzeném mase a zelený špenát a petrželová nať…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dozlatova upečená nádivka, která je díky sněhu z bílků nadýchaná, by o Velikonoce neměla na stole chybět. Příjemně voní po uzeném mase a zelený špenát a petrželová nať…
Rybí filé můžeme připravit na mnoho způsobů. Tentokrát ho jednoduše upečeme v troubě a podáváme s chutnou směsí zelených fazolek, žampionů a jarní cibulky. Milovníci…
Připravte šťavnaté kuřecí stehenní maso se smetanovým pórkem. Výsledný pokrm potěší vyznavače low carb stravování a bude se hodit i pro diabetiky 2. typu. Doplňte…
Z tenkých plátků červené řepy připravíme bezmasou variantu carpaccia. Výraznou zeleninu doplní lněná semínka, lahodný sýr řeckého původu feta a lístky rukoly. Pro…
Domácí pekárna umí být skvělým pomocníkem, v tomto receptu použijte program těsto a nechte pekárnu vyhnětat a vykynout těsto na skvělé bagetky z pšeničné mouky, které…
Slaný koláč, plněný špenátovou směsí a vajíčky vařenými natvrdo, můžete připravit nejen na Velikonoce, ale i kdykoliv v průběhu roku. Koláč je příjemně sytý a o…
Pokud máte chuť na něco opravdu dobrého, připravte si kuskusový salát s řízečky z vepřové panenky. Namísto strouhanky je obalte v sezamu. Nejenže budou krásně křupavé,…
Jako lahodné a rychlé pohoštění můžeme podávat opečenou veku s jednoduchým a svěžím salátem z avokáda, mozzarelly a rajčat. Salát dochutíme balzamikovým octem, který mu…
Jednoduché a lehké špízy připravíme z brokolice a kuřecího masa naloženého v marinádě ze sladké papriky a česneku. Pak už je stačí jen osmažit a můžeme podávat například…
Výborné špagety s olivami a kapary připravíme během chvilky. Můžeme je podávat jako lehký oběd či večeři. Pro pikantní chuť přidáme i pálivou papričku. Podáváme posypané…
Šťavnatá vepřová kýta pečená v troubě se skvěle hodí na nedělní oběd. Pečeme ji s plátky citronů a výpek ochutíme hořčičnými semínky, bylinkami a šafránem. Výsledkem je…
Vinná klobása jistě už má své místo mezi uzeninami. Použít ji můžeme třeba do této zeleninové směsi s bramborem. Chutné je třeba spojení brokolice, mrkve a rajčat. Pokrm…
Zelený čtvrtek je jako stvořený pro jídla se špenátem. Připravte k obědu netradiční přílohu z jáhel a červené čočky, kterou můžete doplnit oblíbeným sýrem, tofu nebo…
Vinnou klobásu si nemusíme dopřát jen o Vánocích, připravit ji můžeme také v průběhu celého roku. Restovaná klobása, podávaná s nasládlým fenyklem a polentou, bude…
Ochutnejte toto výborné těstovinové jídlo s pestrou zeleninovou směsí. Připomíná těstovinový salát, ale servíruje se teplé. Díky chilli je příjemně pikantní a směs…
Co by to bylo za Velikonoce bez bohatě zdobené velikonoční tabule se spoustou různých chuťovek? Pokud na ně hledáte inspiraci, vyzkoušejte připravit vajíčka, plněná…
Netradiční slavnostní jídlo připravíme z jemné vepřové panenky, kterou marinujeme v pikantní marinádě s chilli. Medailonky podáváme s karamelizovanou jarní cibulkou a…
Sekaná je považována za obyčejné jídlo. Tuto sekanou je však vhodné podávat na Velikonoce, jelikož se uvnitř skrývají vařená vejce a špenát. Velikonoční sekaná je…
Mazanec je jeden z tradičních symbolů Velikonoc a neměl by tedy na stole chybět. Pokud však nejste zrovna příznivci sladkého pečiva, připravte si podle tohoto receptu…
Vychutnejte si oblíbený pokrm z Blízkého východu. Klasickou cizrnu tentokrát nahraďte bílými fazolemi a přidejte i čerstvý koriandr. Podávejte s dozlatova opečenými…
Vepřovou panenku připravíme velice rychle, stačí ji osmažit. Díky slaninovému kabátku bude krásně šťavnatá. Jemné maso podáváme s výraznou omáčkou, kterou ochutíme…
Jarní salát s olivami přijde k chuti jako lehký oběd či večeře. Příprava je velmi jednoduchá a během 30 minut máte na stole krásně barevný, zdravý a chutný pokrm.…
Věnec z kynutého těsta, příjemně vonící po sušených bylinkách a plněný bazalkovým pestem, je zajímavou přílohou k zeleninové polévce. Skvěle chutná i samotný. Neváhejte…
Věnec z kynutého těsta, příjemně vonící po sušených bylinkách a plněný bazalkovým pestem, je zajímavou přílohou k zeleninové polévce. Skvěle chutná i samotný. Neváhejte…