

Rizoto z krkovičky na Tandori masala
Suroviny 2 porce
- 2 plátky krkovičky
- 1 hrnek rýže
- 1 cibule
- 1-2 řapíky celeru
- menší trs hlívy ústřičné
- malá plechovka kukuřice Mexiko
- 2 lžíce sádla
- 1 lžička koření Tandori masala
- 1/2 lžičky kurkumy
- 2 lžíce olivového oleje
- sůl (měla jsem kouřovou)
Postup přípravy receptu
Krkovičku nakrájíme na malé kousky, trochu osolíme, přidáme koření Tandori masala, kurkumu, olivový olej.
Promícháme a necháme marinovat asi 2 hodiny. Do pánve dáme sádlo, nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, přidáme maso, zarestujeme. Přidáme hlívu, nakrájené řapíky celeru a dusíme asi 15-20 minut.
Nakonec vmícháme kukuřici, vařenou rýži a necháme prohřát.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Rizoto z krkovičky na Tandori masala
-
rebeka:
-
Jikotka:
ale to bylo na Remčulu.. ta tu krkovičku už viděla na pánvi jako řízek
-
Hm, proč né, je to šťavnaté a musí to být dobré. (já dělala v sobotu taky polévku z líček a vznikl jemňounký vývar a masíčko a jak chutnalo
)
-
rebeka:Já jsem taky dobrá hospodyňka a přesto jsem krkovičku dala
-
Jana Remkova:
dobrá hospodyňka.. krkovičku do rizota nedááá
dobrota to bude -
Jana Remkova:To si piš že je to dobrota
-
Takové plýtvání!! Hanbáááá
Krkovičku na rizoto!!
Jiřko, to musí být super rizoto!! Jak by ne, z krčku
-