Rizoto z krkovičky na Tandori masala

Jikotka Kuchařka: Jikotka

Doba přípravy: do hodiny(bez marinování) 2 porce Vepřové maso 8 názorů

Suroviny

2 plátky krkovičky
1 hrnek rýže
1 cibule
1-2 řapíky celeru
menší trs hlívy ústřičné
malá plechovka kukuřice Mexiko
2 lžíce sádla
1 lžička koření Tandori masala
1/2 lžičky kurkumy
2 lžíce olivového oleje
sůl (měla jsem kouřovou)
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Krkovičku nakrájíme na malé kousky, trochu osolíme, přidáme koření Tandori masala, kurkumu, olivový olej.

  2. Promícháme a necháme marinovat asi 2 hodiny. Do pánve dáme sádlo, nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, přidáme maso, zarestujeme. Přidáme hlívu, nakrájené řapíky celeru a dusíme asi 15-20 minut.

  3. Nakonec vmícháme kukuřici, vařenou rýži a necháme prohřát.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rizoto z krkovičky na Tandori masala

Tématické fráze: rizoto z vepřové krkovice veprova krkovice rizoto tandori masala recept recepty tandori masala veprove tandori tandori recept na krkovici ryzeto krkovička pečena rizoto risoto z vepřová krkovice krkovice s rizotem rizoto z vaprove krkovyce ryzoto z krkovici recept rizoto tandoori masala vepřové rizoto z krkovičky rizoto z vepřové krkovičky marinovaní krkovičky ryzeto z krkovičky rizoto z grilovane krkovicky tandori kurkuma rozoto z krkovičky