Vepřový řízek naruby
Recept ještě nebyl hodnocenVepřové řízky patří mezi oblíbené stálice obědového menu. Zkuste je tentokrát připravit netradičně, naruby. Po usmažení se ještě dopékají v troubě, což jim dodá úplně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vepřové řízky patří mezi oblíbené stálice obědového menu. Zkuste je tentokrát připravit netradičně, naruby. Po usmažení se ještě dopékají v troubě, což jim dodá úplně…
Nezapomenutelná retro dobrota, která se těší velké oblibě dodnes, to je salámová pomazánka. Budete na ni potřebovat jen pár surovin a za čtvrt hodinky ji máte hotovou.…
Lákavě barevná směs zeleniny zdobí pečené kuře - už jen pohled na toto jídlo probouzí naše chuťové pohárky. Zeleninu před pečením orestujeme, díky tomu získá mnohem…
Doma sterilovaná směs zeleniny neboli čalamáda, kterou můžeme vytvořit z přebytků ze zahrádky, je skvělý způsob uchování zeleniny do další sklizně. Pikantní čalamády…
Kdo dělá poctivý guláš, ten ví, že k němu patří pár důležitých bodů, které je potřeba hlídat. Náš guláš z vepřového masa si oblíbí každá hospodyňka. Všechny suroviny…
Rolády jsou synonymem pro chutná a oku lahodící jídla. Nemusíte ale péct jen sladké rolády, fantastické jsou i ty slané. Máme pro vás tip na kuřecí roládu plněnou vejci…
Během grilovací sezóny se hodí mít v lednici nachystané předpřipravené suroviny vhodné na gril. Plátky krkovice nebo jiného šťavnatého vepřového masa naložené předem ve…
Fazole, kukuřice a chilli, to jsou charakteristické suroviny pro mexickou kuchyni. Pikantní červené fazole dušené v rajčatovo-paprikové omáčce jsou velmi oblíbené, proto…
Kuskus, zelenina a kuřecí maso se stává již tradicí. Lehký, zdravý, a zároveň sytý oběd, který oceníte zejména v teplém počasí. Zaručeně potěší vaše chuťové pohárky.…
Cuketa díky své jemné chuti nabízí širokou škálu možností, jak ji v kuchyni využít. Pikantní zeleninová směs s bylinkami a česnekem je skvělá na topinkách i čerstvém…
Těstovinový salát je vhodnou alternativou studeného oběda, který je možno si v krabičce odnést do práce či školy. Kombinací různých druhů zeleniny a těstovin můžeme…
Tortilly patří mezi velmi oblíbené moderní rychlovky, které nás často zachrání, když máme hlad, ale nemáme prostor na vaření. Rychle osmahnout maso, přihodit čerstvou…
Jitrnice, jakou svět neviděl - všeobecně známá slova hostinského v pohádce Obušku z pytle ven. Ale nemusíte se bát, naše čína, jakou svět neviděl, bude neviditelná…
Prostá a dokonalá kombinace ingrediencí, taková je klasika v podobě srbské kotlety. Tradiční receptura si žádá sterilovanou kapii, ale v našem receptu jsme ji kvůli…
Oblíbený klasický guláš připravíme na tmavém základu z osmažené cibule, ochutíme paprikou a dostatkem koření. Přípravě je potřeba věnovat dostatek času, aby bylo maso…
Těstviny uvaříme, přecedíme a necháme vychladnout. Přidáme ostatní na kostičky nakrájené suroviny. Osolíme, opepříme a promícháme s majonézou a jogurtem. Dle chuti…
Někdo tomuto jídlu říká frankfurtská pečeně, děti ji obvykle shání jako párkovou omáčku. Patří do tradiční kuchyně, kterou máme spojenou s obědy u babičky. Příprava je…
Cuketu můžeme připravit na sto různých způsobů - jedním z nich jsou i tenké plátky cukety naplněné šunkou a sýrem. Takovéto "řízečky" pak obalené v trojobalu smažíme…
Rolády jsou oblíbeným pokrmem, zvlášť pro svou variabilnost, kdy můžeme použít různé náplně podle našich chutí. My máme nejoblíbenější tuto vepřovou s náplní z uzenin,…
Výborný tip na na přípravu vepřového masa v zeleninou odlehčené lehce pálivé omáčce. S rýží nebo bramborem bude tento pokrm určitě skvěle chutnat. Rychlost přípravy…
Chutný recept, který je inspirací na lehký a rychlý letní oběd nebo večeři. Šťavnatý rybí filet opečeme na másle a lehce okořeníme solí a kmínem. Servírujeme ho s lehkým…
Z listového těsta nemusíme připravovat jen jablečný štrůdl. Vyzkoušejte recept na jednoduchou slanou pizzu, která je připravená během chvilky. Hodí se i na dětskou…
Vychytaný recept na přípravu hermelínu se v sezóně grilování bude určitě hodit. Většina z nás už je masem přejedená. Mezi rychlejší alternativy patří měkký, smetanový a…
Očištěné maso nakrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme. Do rozehřáté hluboké pánve nebo rendlíku dáme sádlo a necháme zezlátnout cibuli nasekanou nahrubo. Přidáme…