Pstruží filet na mexických fazolích
Recept ještě nebyl hodnocenFilety ze pstruha zbavíme případných zbytků kostí (použijeme pinzetu) a z obou stran filet poctivě osolíme a opepříme. Do pánve si dáme lžíci přepuštěného másla. Filety…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Filety ze pstruha zbavíme případných zbytků kostí (použijeme pinzetu) a z obou stran filet poctivě osolíme a opepříme. Do pánve si dáme lžíci přepuštěného másla. Filety…
Nasekané bylinky a případně koření na ryby smícháme, zalijeme olejem, promícháme, aby vznikla hustá kašička. Přidáme dle chuti pepř, sůl a zakapeme citronovou šťávou.…
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké nudličky, osolíme a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Oloupanou cibuli nakrájíme na hrubé, větší kousky a po chvilce přidáme k masu.…
Na oleji zpěníme cibulku, pak česnek na plátky a poté plechovku cizrny bez nálevu a plechovku rajčat. Lososa nasolíme, posypeme citronovým pepřem a z každé strany…
Žraloka omyjeme, osolíme, opepříme a polijeme šťávou z citronu. Rozpálíme pánev, přilijeme olej, dáme kousek másla a smažíme asi tak 5 minut z každé strany. Salát…
Mušle uvaříme a necháme trochu zchladnout.Kuřecí stehna obereme a nakrájíme na kousky, česnek nakrájíme na tenké plátky.Do mušlí dáme kousek česneku, maso a naskládáme…
1. Smícháme cca 4PL olivového oleje s trochou soli, prolisovaným stroužkem česneku, citronovou kůrou a šťávou (množství dle chuti). Sýr rukama rozdělíme na menší kusy a…
Filety necháme rozmrznout,odstraníme z nich vodu a posolíme.Vajíčko rozšleháme s citronovým pepřem.Do strouhanky nastrouháme kůru z celého dobře omytého citronu a…
Kuřecí stehna nakrájíme na kousky,osolíme,vmícháme koření,zalijeme olejem a necháme odpočinout.Lilek,fenykl,papriky,cibulky nakrájíme na kousky.Maso a papriky střídavě…
Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky (dýni hokaido nemusíme loupat). Zakápneme ji olejem, osolíme a dáme do (na 180 st.) vyhřáté trouby. Pečeme cca 20 minut…
Sýr našleháme s jogurtem a ochutíme citrónovým pepřem. Nastříkáme ozdobně do malých mističek, šálků nebo širokých pohárků, jemně poprášíme čerstvě mletým barevným pepřem…
Nejdříve předehřejeme troubu na 200st. a bílky trošku našleháme. Postup: plátky toustového chleba namočíme z obou stran v bílku, na ně poklademe plátek sýra, bylinky,…
Steaky osušíme, zakápneme citronem a mírně osolíme.V hlubší pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje a steaky zprudka opečeme. Zalijeme vínem, přidáme sušená rajčata a…
Nejprve smícháme vodu s vínem, okořeníme koriandrem, chilli a pepřem a silně zahřejeme – nevaříme! Vsypeme tam pohankové vločky, rozmícháme, ihned odstavíme a necháme…
Veškeré suroviny smícháme, dochutíme dle sebe a necháme hodinu odležet, aby se chutě propojily. Pak případně ještě dosolíme, vlhkýma rukama vytvarujeme šišky a pevně…
Lilky podélně rozřízneme a osolíme, obrátíme řezem dolů a položíme přes okraje misky, aby mohla z lilků odkapat hořká šťáva. Necháme pár minut a pak lilky opláchneme a…
Filety ze pstruha s kůží omyjeme, osušíme a za pomoci pinzety zbavíme zbytku kostí. Filety podélně rozřízneme a získáme šest proužků na závitky. Všechny zlehka osolíme,…
Brambory očistíme, pokrájíme na půl a vložíme do zapékací misky. Osolíme, opepříme, přilijeme olej a řádně promícháme. Pečeme asi 30 minut při 220°C.Do misky dáme…
Rajčata opláchneme, osušíme, překrájíme na čtvrtiny a vložíme do zapékací misky. Přidáme olivový olej, balzamiko, cukr, bazalku, tymián, sůl a pepř. Rajčátka řádně…
Cibuli pokrájíme na kostičky a dáme restovat na másle společně s nasekaným česnekem. Brambory zbavíme slupky a pokrájíme na kostičky. Cuketu také pokrájíme na kostičky,…
Fazolky uvaříme na páře na skus.Kachní prso nakrájíme na tenké plátky. Fazolky promícháme s uvařenými kroupami, trochou oleje, osolíme, opepříme, přidáme jeden…
Očištěné maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Z jemně nasekané čerstvé šalvěje, oleje, česneku a sójové omáčky umícháme marinádu, do které maso naložíme a necháme…
Brokolici rozebereme na menší růžičky, vhodíme do vroucí vody a 3-5 minut povaříme.Lososa okořeníme citronovým pepřem a osmažíme na pánvi s kapkou oleje.Crème fraîche…
Mleté maso dáme do mísy, přidáme smetanu, koření, řádně prohňácáme a dáme v uzavíratelné nádobě do lednice, ideálně přes noc. V den D si připravíme dostatečně velký…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami