Citronový pstruh lososovitý

suslajda Kuchařka: suslajda

Ryby 2 názory

Suroviny

4 filety pstruha lososovitého
hladká mouka na obalení
sůl
citronový tymián
citronová tráva
citronový pepř
z 1/2 citronu kůra a kůra
plátek másla
trochu oleje
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V misce si připravíme směs s koření, citronové kůry, šťávy a řádně promícháme. Osušené filety osolíme a potřeme směsí, dáme na talíř a necháme v chladu asi 2 hodiny odležet. Odležené filety obalíme v hladké mouce.

  2. Na pánev si dáme rozehřát máslo a olej. Do rozehřáté pánve vkládáme filety kůží dolů a smažíme 3 až 5 minut z každé strany. Podáváme s různě upravenými bramborami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 95 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Citronový pstruh lososovitý

Tématické fráze: pstruh lososovitý v troubě pstruh lososovitý úprava pstruha lososovitého pstruh lososovitý recept pstruh lososovity uprava pstruh lososovitý smažený smažený pstruh lososovitý grilovaný pstruh lososovity recept na pstruha lososovitého upprava pstruh lossosovity jak upravit pstruha lososoviteho jak grilovat pstruha lososovity smazeny pstruha s kůži pstruh lososovitý recepty top recepty lososovitý pstruh uprava lososovitého pstruha pstruh lososovitý recept v troube pstruh lososovitý s kůží recepty pstruh losovitý pstruh lososovitý s kůží

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít