Citronový pstruh lososovitý

suslajda Kuchařka: suslajda

Ryby 2 názory

Suroviny

4 filety pstruha lososovitého
hladká mouka na obalení
sůl
citronový tymián
citronová tráva
citronový pepř
z 1/2 citronu kůra a kůra
plátek másla
trochu oleje
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. V misce si připravíme směs s koření, citronové kůry, šťávy a řádně promícháme. Osušené filety osolíme a potřeme směsí, dáme na talíř a necháme v chladu asi 2 hodiny odležet. Odležené filety obalíme v hladké mouce.

  2. Na pánev si dáme rozehřát máslo a olej. Do rozehřáté pánve vkládáme filety kůží dolů a smažíme 3 až 5 minut z každé strany. Podáváme s různě upravenými bramborami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 95 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Citronový pstruh lososovitý

Tématické fráze: pstruh lososovitý v troubě pstruh lososovitý úprava pstruha lososovitého pstruh lososovitý recept pstruh lososovitý smažený pstruh lososovity uprava smažený pstruh lososovitý grilovaný pstruh lososovity recept na pstruha lososovitého pstruh lososovitý jak upravit v kuchyni pstruh lososovitý recepty upprava pstruh lossosovity jak upravit pstruha lososoviteho jak grilovat pstruha lososovity smazeny pstruha s kůži top recepty lososovitý pstruh uprava lososovitého pstruha jak upravit lososovitého pstruha pstruh lososovitý recept v troube pstruh lososovitý s kůží recepty