Lehká nivová pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenNadýchaná nivová pomazánka je hotová za pár minut a chutná skvěle. Její přípravu zvládne i začátečník a výborně doplní jednohubky na vaší oslavě. Vynikne v kombinaci s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nadýchaná nivová pomazánka je hotová za pár minut a chutná skvěle. Její přípravu zvládne i začátečník a výborně doplní jednohubky na vaší oslavě. Vynikne v kombinaci s…
Rychlá a jednoduchá česneková omáčka ke grilovanému masu, nebo zelenině, nás nadchne svou chutí. Z několika málo ingrediencí vznikne výborný doplněk ke grilování.…
Sekaná z mletého masa je klasikou české kuchyně. O Velikonocích můžeme připravit její jarní variantu, s kopřivami, trampským cigárem a vařenými vajíčky. Ze sekané se…
Kuřecí prsa v jemné omáčce budou skvělou večeří, kterou se zavděčíte i těm nejnáročnějším strávníkům a připraví ji i začátečníci. Ke smetanové omáčce z kuřecího vývaru…
Jitrnice, jakou svět neviděl - všeobecně známá slova hostinského v pohádce Obušku z pytle ven. Ale nemusíte se bát, naše čína, jakou svět neviděl, bude neviditelná…
Jitrnice, jakou svět neviděl - všeobecně známá slova hostinského v pohádce Obušku z pytle ven. Ale nemusíte se bát, naše čína, jakou svět neviděl, bude neviditelná…
Výborný tip na na přípravu vepřového masa v zeleninou odlehčené lehce pálivé omáčce. S rýží nebo bramborem bude tento pokrm určitě skvěle chutnat. Rychlost přípravy…
Čočku na kyselo netřeba představovat, tu zná každý. Ale zkoušeli jste takto připravit i fazole? Levný a vydatný pokrm do chladných dnů, který zvládne i začátečník.…
Máte-li po ruce hovězí maso a chcete z něj rodině připravit nějakou omáčku, nemusíte sahat stále dokola po receptu na guláš, rajskou či španělské ptáčky. Zkuste něco…
Ve studených, pochmurných dnech přijde vhod chutná polévka, která zahřeje a zasytí. Poctivá zelňačka s vývarem z uzené kosti a kousky uzeného masa je zjemněná zakysanou…
Křehká a šťavnatá panenka doplněná o smetanovou omáčku s houbami, kterou si připravíte i mimo sezónu hub. Použít totiž můžete i ty mražené nebo sušené. Perfektní tip…
Vepřové maso na cikánský způsob, dušené se zeleninou, okořeněné paprikou, chilli a česnekem, je jednoduché a nenáročné na přípravu. Připravte si jako přílohu rýži a…
K přípravě dokonalého guláše potřebujete jen správný kus masa a hodně cibule. Ta se dlouhým dušením téměř rozpadne a guláš přirozeně zahustí bez potřeby mouky. Chuť…
Zapečený lilek s vejcem je jednoduchý a dobrý. Tato kombinace se skvěle hodí jako lehká večeře, nebo zajímavý předkrm. Díky pečení se chutě krásně propojí a vytvoří…
Ke zvěřině neodmyslitelně patří "divoké" koření jako je bobkový list, jalovec a nové koření. Dodá to tu správnou lesní vůni i chuť. Do omáčky přidáme také pivo a…
Vařený bílý chřest je opravdovou delikatesou, a podle ověřeného receptu ho lehce zvládne připravit i úplný začátečník. V kombinaci s jemnou krémovou sýrovou omáčkou bude…
Kdo jednou okusí chuť správně připravených špaget carbonara, zamiluje se do nich. Tyto těstoviny po uhlířsku si žádají pár základních surovin, ale o to kvalitnějších. Do…
Máme-li koupené kuřecí maso, nemusíme z něj smažit pouze klasické řízky. Pro změnu tentokrát připravíme masové placičky se sýrem. Vše potřebné máme nejspíš doma. Díky…
Slané záviny jsou oblíbeným pokrmem v mnoha rodinách. Náplň z uzeného masa spojeného s kysaným zelím vytvoří sytou svačinu nebo jednoduchou večeři. Výhodou na pohled…
Lehký oběd nebo luxusní večeře na vás čeká na konci našeho receptu. Připravte si chutné krůtí maso s lahodnou a lehce pikantní křupavou zeleninou. Přidejte vhodnou…
Velmi rychlý, jednoduchý a moc chutný recept, který zvládne opravdu každý. Kuřecí maso restujeme s cibulkou a poté připravíme lahodnou omáčku z protlaku, smetany a…
Zapečenou zeleninu podáváme jako přílohu k masu nebo jako bezmasé hlavní jídlo. Chuť lilku, rajčat, brambor i cibule se dokonale propojí se smetanou a kořením. Na…
Vařené brambory jsou základem mnoha dalších pokrmů. Pomazánka vytvořená ze zbylých vařených brambor se může stát výborným základem na obložené chlebíčky. Dozdobit na…
Vepřová pečeně je naše národní jídlo. Každá kuchařka má svůj vlastní recept a proto tu máme spoustu chuťových variací. Tahle varianta využívá exotické příchutě a s…