Špenát z mangoldu a listového špenátu

suslajda Kuchařka: suslajda

Přílohy 11 názorů

Suroviny

mangoldové a špenátové listy
1 větší cibule
5 stroužků česneku
2 PL olivového oleje
sůl
čerstvě mletý pepř
2 vejce
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Listy mangoldu a špenátu pořádně umyjeme, necháme okapat. Oloupanou cibuli nakrájíme, oloupaný česnek rozetřeme. Okapané listy si natrháme na kousky.

  2. Na olivovém oleji orestujeme cibuli a 3 rozetřené stroužky česneku. Přidáme natrhané listy dusíme. Osolíme, opepříme a dusíme dokud se tekutina neodpaří.

  3. Nakonec přidáme vejce, zbytek česneku. Ještě chvilku dusíme a podáváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Špenát z mangoldu a listového špenátu

Tématické fráze: mangold jako špenát listový špenát špenát z mangoldu listový špenát recept recept na špenát z mangoldu mražený listový špenát recept mangold listovy listový špenát příprava recept na mražený listový špenát spenat mangold špenát listový recept úprava mangoldu příprava mangoldu zmrazení špenátu recepty na mražený listový špenát mražený listový špenát listový špenát mražený špenát listový mražený mražený listový špenát příprava recept na listový špenát

Zapomněl/a jsem heslo