Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Všehochuť z vepřových vnitřností

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

27. 5. 2012 13:52

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 176 kJ / 1 237 kcal
Bílkoviny46,02 g
Tuky101,59 g
Vláknina7,99 g
Cholesterol 686 mg
Sodík 1,81 g
Sůl4,60 g
Sacharidy31,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chtěla jsem k dnešnímu obědu dělat játra na slanině, večer jsem si z mrazáku vytáhla 2 balíčky a jeden byl neoznačený. Že jsou to slezinky jsem zjistila při rozbalení. Na samostatné jídlo nebylo ani jedno maso, tak jsem to dala dokupy, přidala poslední rajčata a žampiony a vznikla"náhodná"ale dobrá mňamka na které jsme si pochutnali a já se s Vámi ráda o ni podělím:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Dana61

28. 5. 2012 11:47

no Aničko jak jinak - prostě skvěléééé:yes::-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 5. 2012 11:28

rozmarynaH:Rozmarýnko děkuji:-):-K:-KMě stávkovalo týden připojení k netu:no:Tak mám ještě v zásobě nějaké nové receptíky,co jsem klohnila:-)Já Ti je postupně přidám;-):-))

rozmarynaH rozmarynaH

28. 5. 2012 11:16

Jídlo lahodí oku, určitě i chuťovým pohárkům a fotka se také povedla. Posílám bodík:yes:V sobotu jsem se musela podívat, kdy jsi vkládala poslední recept. Bylo strááášně dávno. Teď už jsem v klidu;-)a recept ukládám:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 5. 2012 11:16

Díky všem:-K:-K
Myško knedlík sice někdy dělám doma,ale manželovi hrozně chutná kynutý,který dělávají v nedaleké restauraci a mají ho i volně k prodeji(já takový neutrefím:-8)Vždycky je na něj velká fronta:-)Tak na fotce je ten"hospodský"Že se mi povedl;-):-DTaky jsem to nemusela na sebe prásknout:-O:-D

suslajda suslajda

27. 5. 2012 21:18

:yes::yes:+

Bahula Bahula

27. 5. 2012 20:49

Anna Kocikova: Jak Tě znám, určitě to bylo moc dobré :yes:+

vseumel

27. 5. 2012 19:18

Určitě to je dobrota :yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 5. 2012 18:35

Také tak dělám podobně, z ledvinek a z jatýrek, slezinka zde není nějak vůbec k dostání, jinak paráda Aničko,knedlík je asi taky domácí:-p:-):-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 5. 2012 18:16

:-p:-p:yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

27. 5. 2012 17:26

Aničko, ty jsi se ráda podělila a já ti ráda dávám bodíka. Máš to hezký:yes:

miccan

27. 5. 2012 17:22

Veľmi lákavé:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 5. 2012 17:15

Děkuji:-8:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

27. 5. 2012 14:59

Moc hezké foto:-Kláká to k vyzkoušení:-p:yes:

Colombo65 Colombo65

27. 5. 2012 14:16

Krása - dle mého gusta;-);-);-)

nofrona

27. 5. 2012 13:55

Krásně nafoceno a určitě i moc dobré:-p:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: omáčka z vnitřnosti recepty z vnitřností vnitřnosti recepty vnitřnosti recept vepčové vnitřnosti omáčka s vnitřnosti vařené vepřové vnitřnosti vnitrnosti priprava vnitrnosti recept na vnitřnosti recepty vnitrnosti vareni vnitrnosti vepřivé vnitřnosti vepřové vnitřnosti vaření recept z vnitrnosti vařené vnitřnosti vnitrnosti s ryzi recept vnitřnosti s rýží pecene veprove vnitrnosti vnitrnosti z veproveho

Suroviny: slanina gazdovská, slezina vepřová, játra vepřová, cibule, rajče, žampióny, kmín drcený, olej, mouka hladká, paprika sušená sladká, voda, sůl, pepř mletý, libeček, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Všehochuť z vepřových vnitřností

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pB26