Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř mletý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Velikonoční nádivka s uzeným masem

Velikonoční nádivka s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Velikonoční nádivku pečeme během jarních svátků. V základu ji tvoří rohlíky, uzené maso, vajíčka a také listy mladých kopřiv. Její příprava je jednoduchá, zabere málo…

Starejmena

60 min

Velikonoční "držtička"

Velikonoční "držtička"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zapečené brambory se škvarky. Vydatný sváteční oběd nebo večeře, podávat je můžeme jako přílohu nebo samotné. Syté jídlo lze odlehčit doplněním o pestrý zeleninový salát…

Velikonoční papáníčko

Velikonoční papáníčko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z vykoledovaných vajíček po Velikonocích je nejčastěji připravována pomazánka. Ale upotřebit je můžeme taky do tohoto pokrmu. Na jíškovém základu orestujeme ředkvičky,…

MamlajdaD

15 min

Jidáše se škvarky

Jidáše se škvarky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Jidáše jsou tradičním sladkým pečivem v období Velikonoc. Kdo však neholduje vyloženě sladkému pečivu, může si s námi připravit slanou variantu těchto bochánků. S…

Bramborbrambor

150 min

Velikonoční placky z Rakús

Velikonoční placky z Rakús

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pod názvem velikonoční placky z Rakús se skrývají smažené placky, plné uzeného masa, petrželky a medvědího česneku. Jsou opravdu vynikající a také nenáročné na přípravu.…

Angel 666

20 min

Lilkový kaviár II

Lilkový kaviár II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Lilek podélně rozkrojte. Do každé poloviny udělejte ostrým nožem hlubší zářezy do mřížky. Posolte, sůl vetřete i dovnitř. Lilek nechte 20 – 30 minut vybrečet. Tekutinu…

Vareniste.cz

45 min

Vepřová roláda s játrovou nádivkou

Vepřová roláda s játrovou nádivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Takto pečená roláda může být nejen součástí oběda či večeře, ale můžeme jí servírovat i jako součást studeného pohoštění. Takže pro svoje mnohostranné využití si jí…

hosta

140 min

1 431 432 433 434 435 523