Plněné řízky na grilu
Recept ještě nebyl hodnocenNa grilu můžeme připravit celou škálu různých pochutin. Krůtí řízky, plněné šunkou a sýrem, jsou snadné na přípravu a zároveň velice chutné. Skvěle je doplní grilovaná…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na grilu můžeme připravit celou škálu různých pochutin. Krůtí řízky, plněné šunkou a sýrem, jsou snadné na přípravu a zároveň velice chutné. Skvěle je doplní grilovaná…
Kedlubny nakrájíme na velmi slabé hranolky, okapaná sušená rajčata na proužky, olivy na kolečka.Osolíme, promícháme a necháme odstát.Ve lžíci octa a lžíci vody necháme…
Kedlubny nakrájíme na velmi slabé hranolky, okapaná sušená rajčata na proužky, olivy na kolečka.Osolíme, promícháme a necháme odstát.Ve lžíci octa a lžíci vody necháme…
Pro slavnostnější oběd, či večeři, se doslova perfektně hodí šťavnaté hovězí závitky se slaninou a mrkví, s omáčkou z červeného vína. Jejich příprava je sice…
Mladé zelí má jemnou a osvěžující chuť. Připravit z něj můžete třeba tuto skvělou polévku. Kromě zelí do ní patří také brambory a kopr. Zahuštěna je klasickou jíškou a…
Zeleninové polévky máme zpravidla raz dva hotové, zvlášť, pokud máme po ruce zrovna vývar nebo jeho zásobu máme v mrazáku. Různé druhy zeleniny tak uvaříme ve vepřovém…
Polévky jsou skvělé jak na předkrm, tak i jako plnohodnotná večeře. Na tuto z receptu zužitkujeme čerstvé kedlubny a také bylinky ze zahrádky. Její příprava nám zabere…
Vaření v tlakovém hrnci, neboli papiňáku, je rychlé a takřka bezpracné. Pod poklicí necháme podusit telecí líčka na kmínu a cibuli, které pak dochutíme kyselými okurkami…
Guláš je v naší kuchyni oblíbeným pokrmem. Lze jej připravit na mnoho způsobů. V tomto receptu najdete inspiraci na guláš z kližky, který je dochucen dvěma druhy hořčice…
Tato polévka připravená z uzeného vývaru krásně voní. Přidáme do ní i řapíkatý celer, který připravíme na páře, aby si zachoval vitamíny a svěží chuť. Trochu pikantnosti…
Pokud chcete zkusit exotický salát ze syrového rybího masa, zkuste tento podle našeho receptu. Úprava filetu, kdy se maso připraví odležením v citronové šťávě a chutě…
Tuto jednoduchou rajčatovou polévku ovoněnou koprem připravíme velmi rychle. Vše stačí jen krátce povařit. Polévku podáváme s krutonky a ozdobným motýlkem, kterého…
Lilek je výborná zelenina, kterou často najdete ve středomořské kuchyni. Jeho neutrální chuť jde dobře kombinovat s dalšími surovinami. Ochutnejte ho plněný sýrem,…
Asijské závitky si velmi rychle našly cestu i do našich kuchyní. Základem je rýžový papír, který plníme různými náplněmi - například zeleninou, masem či mořskými plody.…
Ječné kroupy patří momentálně mezi suroviny, které jsou na našem jídelníčku neprávem velmi sporadicky. Po jejich uvaření jsou lehce stravitelné a mají jemně oříškovou…
Buddha bowl je už nějaký čas hitem internetu. Jde zpravidla o misku plnou chutných, osvěžujících a barevných surovin, které společně vytvoří plnohodnotný pokrm. Ze…
Kuřecí maso tvoří s kokosem netradiční kombinaci, která stojí za vyzkoušení. Kokos do masa vklepeme a z masa pak vytvoříme závitek plněný camembertem a anglickou…
Drůbeží játra jsou levná, dobrá a plná vitamínů. Připravíme je velmi snadno. V kombinaci se zelenými fazolovými lusky a hráškem budou na talíři vypadat pěkně a chutnat…
Omyté a osušené maso lehce naklepeme. Potřeme utřeným česnekem, osolíme, opepříme a zakápneme olejem. Necháme v pokojové teplotě asi hodinku až dvě odpočinout.Připravíme…
Omyté a osušené maso lehce naklepeme. Potřeme utřeným česnekem, osolíme, opepříme a zakápneme olejem. Necháme v pokojové teplotě asi hodinku až dvě odpočinout.Připravíme…
Během sezóny cuket se hodí každý recept, ve kterém můžeme tuto dobrou zeleninu použít. Vhod přijde určitě i tato cuketová pomazánka ochucená cibulí, tymiánem a bílým…
Patříte mezi fanoušky indické kuchyně? Pak je tento recept pro vás jak stvořený. Pod názvem Džajpur Karí se skrývá kuřecí maso se zeleninovou omáčkou s pečenými jablky.…
Kuře Fruala Froo, to je velice jednoduchý pokrm z jednoho pekáčku. Díky marinování budou kuřecí stehna krásně šťavnatá a křehká. Na mase, pečeném společně se zelím, si…
Eintopf, česky „oběd z jednoho hrnce“, je tradiční jednoduché německé jídlo. Eintopf je ceněn pro svou rozmanitost – může zahrnovat různé druhy masa, brambory, zelí a…