Zelinky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 907 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,03 g |
Tuky | 45,49 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 16,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 6. 2010 19:38
+6
23. 2. 2010 20:06
Díky za milé přivítání.Ty placičky se sice při smažení sem tam trochu mohou rozpadat,ale není to až tak o nervy.
19. 2. 2010 08:14
Freeczkoovítej na topkáchmleté se zelím je prima kombinace, a tak 5.bodík už tam je
19. 2. 2010 01:06
Jednoducha jidla jsou nejlepsi!! Pridavam bodik
18. 2. 2010 17:32
Freeczkoo, vítám tě mezi náma na Topkách, ať se ti tu líbí a načerpáš tady spousty improvizací a dobrých receptů První recept máš za sebou, je jednoduchý, obyčejný, celkem levný a dohromady se mi to zdá dobrý. Dávám ti 2.boda
18. 2. 2010 17:30
Snažím se najít něco podobného, ale nevidím to tady. Zelňáky, zelné placičky, nikde nevidím to mleté maso a tak se mi to opravdu moc líbí a vyzkoušíme
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 12 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 18 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 46 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
Jak připravovat zimní ovocné saláty. Takto můžete zdravě nahradit moučníky
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Další recepty
Tématické fráze: prejt e zelím a bramborem - recept houba zelinka zelinka houba jitrnicový prejt se zelím houby zelinky kysané zelinka houby zelinka zelinka obecná houba mleté maso sezelím jitrnicový prejt a zelí s bramborem zelinky marmeláda jídla s kysaneho zelinka zelinky houby zelinka houby zelinka houbami zelinkove recept zelinky houba zelinek marmeláda ze zelinek zelíňák
Suroviny: maso mleté, cibule, sůl, kmín celý, česnek, pepř mletý, zelí kysané, mouka hladká, olej
Zelinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w098
6 názorů