Polévka z růžičkové kapusty

teta.verca Kuchařka: teta.verca

Polévky 2 názory

Suroviny

600 g růžičkové kapusty
2 cibule
2 lžíce másla
1 litr zeleninového vývaru
2 lžíce slunečnicových semínek
125 g Nivy
150 ml zakysané smetany
sůl
pepř
muškátový oříšek
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kapustičky očistíme a opereme. Cibuli orestujeme na oleji a přidáme i překrájené kapustičky, přelijeme vývarem a při střední teplotě asi 15 minut vaříme.

  2. Na suché teflonové pánvi opražíme slunečnicová semínka a nivu si nakrájíme na kostky. Kapustu rozšleháme na pyré a vmícháme zakysanou smetanu a 2/3 nivy. Osolíme, opepříme a přidáme muškátový oříšek.

  3. Polévku ozdobíme kapustovými lístky, které jsme si odložili a kostkami sýru niva, a opraženými slunečnicovými semínky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Polévka z růžičkové kapusty

Tématické fráze: polévka z růžičkové kapusty polévka z růžičkové kapustičky růžičková kapusta recepty polévka z růžičkové kapusty pro děti růžičková kapusta polévka růžičková kapusta recepty polévky růžičková kapusta pro děti růžičková kapusta kapusta recepty růžičková kapusta recept polévka polévka z kapustiček polevka z ruzickove kapusty recept polévka s růžičkovou kapustou polévka s růžičkové kapustičky ruzickova polevka vaření růžičkové kapusty kapustová polévka z rúžičkové kapusty polevka z uzeneho vyvaru s růžičková kapusta vaříme z kapusty vaříme kapustu

Zapomněl/a jsem heslo