Telecí krk dušený v pomalém hrnci
Recept ještě nebyl hodnocenJemná chuť telecího dušeného krku připraveného v pomalém hrnci. Tento pokrm kombinuje maso s aromatickými bylinkami a zeleninou, která se pomalým vařením rozpadá do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jemná chuť telecího dušeného krku připraveného v pomalém hrnci. Tento pokrm kombinuje maso s aromatickými bylinkami a zeleninou, která se pomalým vařením rozpadá do…
Červená čočka obsahuje spoustu důležitých vitamínů a má velký přínos pro naše zdraví. Dušená spolu s cuketou a rajčaty, ochucená bylinkami, je připravená během chvilky…
Kuřecí polévka ze hřbetů přijde vhod téměř v každém ročním období. Na podzim, při prvních sychravějších dnech, nám spolehlivě pomůže s bojem proti nachlazení, v zimě zas…
Mezi jeden z nejzdravějších druhů zeleniny patří kedlubna. Pokud nevíte, co z ní připravit, vyzkoušejte tyto skvělé zapečené kedlubny, plněné vydlabanými vnitřky a…
Klasické lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelem zná snad každý. Jejich zeleninová obměna sice bešamel neobsahuje, ale to jim neubírá na chuti. Do těchto lasagní navíc…
Cuketu zapečenou s rajčaty, sýrem a rýží ocení nejen vegetariáni, ale zachutná také milovníkům masa. Do sytého pokrmu upotřebíte úrodu čerstvé zeleniny. Příprava není…
Pečená zelenina s kuskusem je vynikající a zdravý pokrm, který spojuje bohaté chutě pečené zeleniny s lehkostí a jemností kuskusu. Tento recept je nejen snadný na…
Cuketa má v kuchyni opravdu široké využití. Mezi jeden z nejoblíbenějších pokrmů z cukety patří pečené placičky s cizrnou a sýrem, které chutnají skvěle teplé i studené.…
Tradiční zelňačka z kysaného zelí je plná vitamínů a chuti. V zelňačce nesmí chybět pokrájená klobása, místo brambor můžeme použít kedluben, nepoznáte rozdíl. Polévku…
Šťavnaté kousky kuřecího masa jsou obaleny v kořeněné směsi, která jim dodává jedinečný pikantní nádech. Grilování zvýrazní chuť koření a vytvoří křupavou kůrku, zatímco…
Pokud vám zbylo od oběda trochu pečeného kuřecího masa, můžete z něj připravit tyto chutné košíčky. Upečený košíček z listového těsta jednoduše naplníte kousky mangoldu…
Zelené fazolky uvaříme v osolené vodě. Slijeme, prolijeme studenou vodou a necháme okapat.V míse smícháme fazole, fazolky a papriku, kterou jsme nakrájeli na tenké…
Mangold je zajímavá zelenina, která má v kuchyni podobné využití jako špenát. Tentokrát ho přidáme do těsta a upečeme z něj dobrou slanou roládu, kterou naplníme Lučinou…
Italské cannelloni se obvykle plní náplní a poté zapečou. Jako náplň použijeme směs smetanového sýra, vejce a mangoldových listů. Cannelloni zapečeme s rajčatovou…
Křehké mladé cukety s jemnou slupkou můžeme použít pro přípravu těchto lahodných mističek, které naplníme šunkou a sýrem. Můžeme je podávat jen tak, nebo s bramborami…
Tento recept spojuje křehkou chuť cukety s křupavou slaninou a jemným vajíčkem, pro vaší zdravou a zároveň sytou snídani nebo lehkou večeři. Potěší nejen vaše chuťové…
Mladé cukety jsou křehké a chutnají skvěle. Hodí se do mnoha různých pokrmů. Z cukety a rajčat můžeme například připravit tento jednoduchý zeleninový pokrm, který si…
Platýs je mořská placatá ryba, která zatím není moc oblíbená. Přitom její bílé, šťavnaté maso, které nejvíce vynikne v kombinaci s grilovanou zeleninou, má výbornou chuť…
Chuťovky s domácí pomazánkou a oblohou jsou perfektní řešení pro každou příležitost, kdy chcete hostům nabídnout něco rychlého, chutného a vizuálně atraktivního.…
Masovo-zeleninový nákyp je výborný nápad na letní pokrm. Kousků vhodné zeleniny se najde dost v chladničce a nákyp se po nezbytné přípravě surovin zapeče v jednom…
Připravte si odlehčenou verzi obložených chlebíčků. Křupavý knäckebrot potřený čerstvým kozím sýrem a nazdobený kvalitními surovinami neodmítne ani ten nejpřísnější…
Salát plný dobré zeleniny rozzáří žluté květy měsíčku. Stačí ho jednoduše ochutit pepřem a solí a pokapat citronovou šťávou a olivovým olejem. Podáváme ho posypaný…
Salát z grilovaného masa a zeleniny je skvělou volbou pro ty, kteří hledají chutný pokrm plný svěžesti a bohatých chutí. Kombinace šťavnatého grilovaného masa s křupavou…
Bílý chléb nakrájíme na kostičky a na oleji opečeme do křupava. Necháme zchladnout.Oloupanou okurku nakrájíme na kostičky, na stejně malé kostičky nakrájíme i papriku,…