Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř mletý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Mozaikové maso

Mozaikové maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí maso plněné efektní mozaikovou náplní se skvěle hodí jako slavnostní oběd i součást obložené mísy na oslavu. Chutná výborně teplé i studené a náplň snadno…

hosta

60 min

Jarní zelená polévka

Jarní zelená polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Jarní krémová polévka, kterou si zamilují vegetariáni, vegani i ti, kdo z různých důvodů vynechávají lepek. Hrášek s řeřichou jí dodají svěží zelenou barvu, máta…

MishkaCZ

30 min

Jarní zelená polévka

Jarní zelená polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sytě zelená barva nám vždy připomene jarní dny a krásně zelenající se přírodu. Za necelou hodinku můžete připravit vydatnou jarní polévku se špenátem, petrželkou a…

lucieblahova

40 min

Velikonoční sekaná

Velikonoční sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Velikonoční sekaná s bramborovou kaší se skvěle hodí ke svátečnímu obědu. Mleté maso plněné špenátovou náplní a vejcem vytváří na řezu mozaiku barev, která přímo láká k…

alena-s

120 min

Vajíčková pomazánka s hráškem

Vajíčková pomazánka s hráškem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vajíčková pomazánka je snad nejčastěji připravovaná právě v období Velikonoc, když potřebujeme spotřebovat vykoledovaná vajíčka. Jejich obměn existuje opravdu nespočet,…

Veruncicka

20 min

Topinamburové karbanátky

Topinamburové karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dříve ne zcela tradiční suroviny si zvolna razí cestu na naše stoly. Topinambury jsou velice zajímavé z výživového hlediska a zároveň tvárné při kuchyňském zpracování.…

janatka

45 min

Brynzová roláda

Brynzová roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Připravte slanou obměnu oblíbené rolády. Náplň z brynzy, mangoldu, vyškvařené slaniny, ochucená česnekem, si vás doslova podmaní svojí skvělou chutí. Vašim strávníkům se…

tejaja

50 min

Kopřivová polévka II.

Kopřivová polévka II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Mladé jarní kopřivy mají široké využití v kuchyni - hodí se jako příloha, do omáček i nádivek. Vyzkoušejte například tuto skvělou polévku, ve které kopřivy zjemníte…

cathleen

40 min

Pečená jehněčí krkovice

Pečená jehněčí krkovice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na jaře je nejlepší příležitost dopřát si jehněčí, neboť je to kulinářský skvost první kategorie. Jehněčí maso je výtečné, když víte, jak ho připravit. Pokud jí budete…

tejaja

200 min

Mátová omáčka

Mátová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Přebytky máty ze zahrádky můžeme snadno využít na přípravu dobré studené omáčky s osvěžující chutí. Příprava je velmi snadná, suroviny stačí jen rozmixovat a promíchat.…

tejaja

10 min

Panenka bílý chřest

Panenka bílý chřest

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Vepřová panenka, zabalená v listovém těstě, s houbovým pyré a slaninou, je opravdovou pochoutkou. Perfektně ji doplní bílý chřest, který má příjemně nasládlou chuť.…

Brynzová polévka se špenátem

Brynzová polévka se špenátem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tuto jednoduchou krémovou polévku ze špenátu či mangoldu a brambor podáváme posypanou vejci vařenými natvrdo a rozdrobenou brynzou. Díky jemné chuti a pěkné zelené barvě…

Simply Food

45 min

Jehněčí kotletky

Jehněčí kotletky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jehněčí maso zrovna nepatří mezi často využívaný druh masa v kuchyni, je spíše charakteristické pro oblast Balkánu. Předem naložené jehněčí kotletky si zachovají svojí…

poslirecept

60 min

1 449 450 451 452 453 456

Naposledy jste si prohlédli