Pomazánka z tuňáka
Recept ještě nebyl hodnocenJako rychlou a jednoduchou svačinu můžeme připravit tuto výbornou tuňákovou pomazánku. Všechny suroviny stačí jen pořádně promíchat a nechat odležet v lednici. Podáváme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jako rychlou a jednoduchou svačinu můžeme připravit tuto výbornou tuňákovou pomazánku. Všechny suroviny stačí jen pořádně promíchat a nechat odležet v lednici. Podáváme…
Jednoduchý salát z čočky beluga je zdravý, chutný a výživný pokrm, který zvládnete připravit během pár minut. Jemná chuť drobné černé čočky v kombinaci s lehkou zálivkou…
Jednoduchý pokrm z cizrny s rajčaty a španělskou klobásou chorizo vám určitě zachutná. Cizrna s lehce oříškovou chutí se s rajčaty a pikantní klobásou skvěle doplňuje,…
Uzené maso je oblíbené pro svoji výraznou kouřovou chuť. Jeho využití v kuchyni je opravdu široké, ať už se ho rozhodneme uvařit ve vodě, nebo třeba upéct v troubě s…
Netradiční jídlo z jednoho hrnce, to jsou čínské nudle s masovou konzervou, zakysanou smetanou a lesními houbami. Rychlovka, která se dá jednoduše připravit na dovolené,…
Zárukou dobré chuti u grilovaného, či pečeného, masa je dobrá marináda a dostatečná doba marinování. Kuřecí paličky, předem marinované ve směsi koření, potěší třeba jako…
Při správném načasování můžete mít těstoviny penne, krátké trubičky s vroubky, podávané s mletým masem a žampiony ve smetanové omáčce, do půl hodiny hotové. Na talíři je…
Slané koláče mnohdy předčí ty sladké. Pokud patříte mezi milovníky brokolice v kombinaci se smetanou, sýrem a vejci, je tento quiche jako stvořený pro vás. Křehké těsto…
Hranolky jsou snad nejoblíbenější přílohou nejen dětí, ale také i dospělých. Připravit je můžeme i z batátů. Nasládlé batátové hranolky s česnekem a bazalkou nesmažíme,…
Vyzkoušejte starý poctivý recept na lahodně marinované hovězí maso, které se pomalu dusí s cibulí, kořením a na závěr zjemní smetanou. Trpělivost se tu opravdu vyplatí,…
S přicházejícím létem se pojí také sklizeň cuket, které mají v kuchyni opravdu rozličné využití. Cuketová nádivka s uzeným masem je plná chuti a perfektně zasytí. Upéct…
Vaječný řízek na topince je jednoduchá a rychlá večeře z pár základních surovin. Směs vajec, chleba, cibulky a koření se usmaží dozlatova a podává na křupavé topince.…
Italskou klasiku, jako jsou špagety à la carbonara tentokrát doplní opravdu netradiční surovina, a to křehké cuketové květy Ty jsou plněnými krémovým mascarpone sýrem s…
Italskou klasiku, jako jsou špagety à la carbonara tentokrát doplní opravdu netradiční surovina, a to křehké cuketové květy Ty jsou plněnými krémovým mascarpone sýrem s…
Křehké fazolky zjemněné smetanovou omáčkou patří mezi jednoduchá a přitom oblíbená jídla, která si vychutnáte jak samostatně s knedlíkem, tak jako přílohu k masu. Tento…
Vyzkoušejte skvělou kombinaci lososa, sladkého pomeranče a kuskusu. Příprava je jednoduchá a rychlá, takže se hodí i pro všední dny. Opražené mandlové lupínky dodají…
Kombinace česneku, cukety, pórku a jemných krevet na neobvyklých černých těstovinách vypadá skvěle a chutná ještě lépe. Když zavřete oči, přenese vás na dovolenou do…
Rohlíky zalijeme mlékem, cibuli nakrájíme nadrobno. Změklé rohlíky pak s masem a ostatními surovinami dobře promícháme. Z masové směsi tvarujeme menší oválné placičky,…
• Na větší pánvi zpěníme máslo, přidáme cibuli a 5 až 6 minut na mírném ohni, občas zamícháme. • Teplotu stáhneme, přidáme kari koření a mícháme další 3 až 4 minuty. •…
Žampiony očistíme a odřízneme nožky. Do každého kloboučku kápneme trochu rozpuštěného másla, lehce osolíme a opepříme. Než se nám uvaří brambory na knedlíky, necháme…
Žampiony očistíme a odřízneme nožky. Do každého kloboučku kápneme trochu rozpuštěného másla, lehce osolíme a opepříme. Než se nám uvaří brambory na knedlíky, necháme…
Kuřecí stehna vykostíme, zbavíme kůže, osolíme a opepříme. Zakysanou smetanu vyndáme z lednice.Drobně pokrájenou cibuli osmažíme dosklovata na másle s olejem. Poté…
Škvarkové bramborové placky jsou lahůdka. Lze je připravovat i na suché ploténce. Díky škvarkům a úpravě smažením ale nikdy dietní nebudou. Každopádně se připravte, že z…
Tento pokrm sice na první pohled vypadá jako guláš, příprava a chuť se ale liší, neboť do základu nepatří červená paprika. Omáčka je silná a příjemně navinulá, není jí…