Kuřecí maso v celerové omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenOmyté a osušené maso osolíme, opepříme a poprášíme grilovacím kořením.Rozehřejeme olej s kouskem másla a maso opečeme z obou stran do zlatova. Malinko podlijeme a dusíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Omyté a osušené maso osolíme, opepříme a poprášíme grilovacím kořením.Rozehřejeme olej s kouskem másla a maso opečeme z obou stran do zlatova. Malinko podlijeme a dusíme…
Tento pokrm kombinuje šťavnaté kuřecí maso s osvěžující jogurtovou omáčkou a křupavými gnocchi. Výborně se hodí i k jiným přílohám, ale gnocchi opečené na pánvi mu…
Velmi chutný a rychlý salát, který se výborně hodí na svačinu nebo večeři. Připravujeme ho ze sterilovaného celeru se šunkou, měkkým salámem nebo zcela bez uzeniny. Ve…
Delikátní a křehký candát nepotřebuje složitou úpravu. Výborně chutná opečený na másle, zakápnutý citronovou šťávou a podávaný se zeleným a lehce křupavým chřestem.…
Tradiční výpečky na kmínu, s knedlíkem a zelím, pro dnešek necháme odpočívat. Zkuste je obměnit a k prorostlému bůčku přidejte hořčici a med. Pikantní nasládlá chuť…
Uzená krkovice je lahůdkou sama o sobě. Co teprve, když ji upečete spolu se zelím a bramborami. Jednoduché a lahodné jídlo z jednoho pekáčku máte hotové téměř bez práce.…
Inspirací na odpolední svačinku nebo večeři pro celou rodinu není nikdy dost. S touto pomazánkou z plísňového sýra, cibule, dochucenou pivem a špetkou chilli nešlápnete…
Opláchnuté, osušené plátky masa slabě naklepeme a po stranách nařízneme. Zlehka osolíme, opeříme a obalíme v solamylu.Do pánve s rozehřátým olejem dáme rozvonět kmín.…
Kouzlo francouzských brambor tkví v tom, že recept můžete libovolně upravit podle chuti a zásob se spíži. Používáme do nich všechny suroviny již tepelně upravené,…
Nejdříve připravíme těsto z napsaných ingrediencí a necháme odpočinout v lednici alespoň hodinu, nejlépe však do druhého dne.Teď se pustíme do přípravy náplně. Oloupanou…
Smažené holandské řízky jsou oblíbená klasika. Šťavnaté maso se sýrem chutná prostě skvěle. Tentokrát holandské řízky připravíme bez mouky a strouhanky a místo smažení…
Variací na bramborový salát je nespočet. Kromě brambor jsou vlastně další suroviny jen a jen na vašich chutích. A tak můžete připravit i zdravější variantu s cizrnou,…
Pokud vám z předchozího dne zbylo pečené vepřové maso, můžete ho podávat s jednoduchou smetanovou omáčkou. Připravíte jíšku, zalijete ji vývarem, přidáte maso a omáčku…
Pečenou dýni s mrkví a bramborami můžete podávat jako přílohu k masu nebo jako samostatný pokrm, jen tak se zakysanou smetanou. Pokrm se peče v jednom pekáčku a své…
Klasickou českou čočkovou polévku zná snad každý. Vyzkoušejte její obměnu, s italskými kořeny, se slaninou a plnou zeleniny. Na této syté polévce plné chuti si zajisté…
Nevíte co uvařit k dnešnímu obědu či večeři? Zkuste tato kuřecí stehna s francouzským nádechem v podobě dijonské omáčky. Zeleninový knedlík jako příloha z tohoto jídla…
Nevíte co uvařit k dnešnímu obědu či večeři? Zkuste tato kuřecí stehna s francouzským nádechem v podobě dijonské omáčky. Zeleninový knedlík jako příloha z tohoto jídla…
Jednoduchá a vydatná - přesně taková je polévka minestrone, pocházející z Itálie. V polévce najdete opravdu spoustu zeleniny, například rajčata, celer a fazole. Polévku…
Kuskus si v naší kuchyni získal stálé místo díky jednoduchosti a rychlosti přípravy. Můžeme ho smíchat se směsí zeleniny, kterou orestujeme na másle, zjemníme cottage…
Boloňská omáčka ve vegetariánské verzi je k nerozeznání od klasické verze. Je skvělá k těstovinám nebo rýži. Před přípravou omáčky je důležité nepodcenit přípravu…
Vyzkoušejte tento skvělý způsob, jak snadno a rychle připravit kuřecí prsní řízky. Řízky na přírodní způsob se sušenými rajčaty a šťávou ochucenou bylinkami chutnají…
Masové kuličky mohou být pokaždé jiné, stačí si rozmyslet, čím je ochutit. Lze je péct v troubě, na grilu či smažit a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a…
K některým masitým pokrmům se hodí více jednoduchý přílohový salát, než cokoliv jiného. Připravte tento snadný, pouze z pár surovin. Brambory, cibule a jednoduše…
Milovníci škvarků jistě ocení toto spojení v univerzální placky. Takto připravované placky jsou díky překládání těsta vláčné a nadýchané, vůbec nejsou suché a vydrží…