Pečený bažant s jablečno-brusinkovou nádivkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 948 kJ / 1 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,71 g |
Tuky | 93,27 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 178,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Příloha šťouchané brambory.
Dneska to byla premiéra.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2014 18:56
Vyhrála jsem bažanta v tombole..letím koupit ingredience a jdu ho udělat..tento receptík se mi moc líbí
12. 2. 2013 16:56
I enjoy the efforts you have put in this, regards for all the great content
8. 1. 2013 12:30
senky:
Anna Kocikova:děkuji
Anna Kocikova:děkuji
7. 1. 2013 22:32
Hani, velice zajímavá nádivka Bažanta jsem kdysi, jako mladá holka jedla, ale moc nás nenadchnul, musím vyzkoušet a snad změním názor
7. 1. 2013 21:37
Haničko,vypadá to báječněKrásně jsi to připravila
6. 1. 2013 18:21
Jana Remkova:taky bych si dala repete, Jani měla jsem štěstí toho bažanta dostala sousedka, ona je sama tak mi ho dala. Jedla jsem ho poprvé a byla to dobrota
6. 1. 2013 18:17
fb.lib: vem jich víc!!
6. 1. 2013 18:11
fb.lib:děkuji příloha šťouchané brambory s petrželkou a smaženou cibulkou
6. 1. 2013 18:08
Chybí recept na přílohu,pastva né jen pro oči ale i pro pusu.Kdyby to šlo dal bych i 10 bodů.Luxus,za týden jedu na chalupu na bažanti.+1
6. 1. 2013 14:52
Všem ještě jednou děkuji
6. 1. 2013 11:22
To bych velmi ráda ochutnala, vypadá to báječně.
5. 1. 2013 19:18
Hani, máš to krásné
5. 1. 2013 17:46
bažanta dělávám jen s brusinkovou nádivkou, zkusím tam příště přidat i ta jablka
5. 1. 2013 17:06
Děkuji všem za komentíky
5. 1. 2013 16:55
Šušli, naozaj krásny recept!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 17 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 27 minutami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 48 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 3 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 3 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Vyhráli jste na mysliveckém plese první cenu v tombole a nevíte, jak na zvěřinu? Poradíme, jak ji zpracovat i oblíbené recepty
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: nadivka do bazanta bažant recept pečený bažant pečený bažant s jablky bažant s jablky recept na bažanta recepty na bažanta bazant recepty brusinková nádivka recept na pečeného bažanta bažant s nádivkou pečený bažant recepty recepty z bažanta recept bazant bažant s brusinkami bažant pečený s jablky pečení bažanta oběd z bažanta pečený bažant recept nadivka s brusinkami
Suroviny: bažant, slanina anglická, máslo, sůl, pepř mletý, jablko, brusinky sušené, koření nové koření, jalovec, pepř celý, bobkový list, šalvěj, víno červené suché, koření hřebíček, rohlík, vejce
Pečený bažant s jablečno-brusinkovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWLy
25 názorů