Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený bažant s jablečno-brusinkovou nádivkou

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 1. 2013 14:19

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 948 kJ / 1 900 kcal
Bílkoviny21,71 g
Tuky93,27 g
Vláknina36,00 g
Cholesterol 514 mg
Sodík 802 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy178,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příloha šťouchané brambory.

Dneska to byla premiéra.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Comtesca Comtesca

13. 2. 2014 18:56

Vyhrála jsem bažanta v tombole..letím koupit ingredience a jdu ho udělat..tento receptík se mi moc líbí :-)

Amarissa

12. 2. 2013 16:56

I enjoy the efforts you have put in this, regards for all the great content

suslajda suslajda

8. 1. 2013 12:30

senky:

Anna Kocikova:děkuji:-K

senky senky

7. 1. 2013 22:32

Hani, velice zajímavá nádivka:yes::yes: Bažanta jsem kdysi, jako mladá holka jedla, ale moc nás nenadchnul, musím vyzkoušet a snad změním názor:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 1. 2013 21:37

Haničko,vypadá to báječně:-*Krásně jsi to připravila:-K:-p:yes:

suslajda suslajda

6. 1. 2013 18:21

Jana Remkova:taky bych si dala repete, Jani měla jsem štěstí toho bažanta dostala sousedka, ona je sama tak mi ho dala. Jedla jsem ho poprvé a byla to dobrota:-p:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 1. 2013 18:17

fb.lib: vem jich víc!!:-D:-D

suslajda suslajda

6. 1. 2013 18:11

fb.lib:děkuji příloha šťouchané brambory s petrželkou a smaženou cibulkou:-K:-8

fb.lib fb.lib

6. 1. 2013 18:08

Chybí recept na přílohu,pastva né jen pro oči ale i pro pusu.Kdyby to šlo dal bych i 10 bodů.Luxus,za týden jedu na chalupu na bažanti.:yes::yes::yes::-K+1

suslajda suslajda

6. 1. 2013 14:52

Všem ještě jednou děkuji:-K

Eliza Eliza

6. 1. 2013 11:22

To bych velmi ráda ochutnala, vypadá to báječně.:-):yes:

maris maris

5. 1. 2013 19:18

Hani, máš to krásné:-p:-):yes::yes:

HankaCh

5. 1. 2013 17:46

:-p:-p:-p bažanta dělávám jen s brusinkovou nádivkou, zkusím tam příště přidat i ta jablka:yes:

suslajda suslajda

5. 1. 2013 17:06

Děkuji všem za komentíky:-8:-8

magdalenka magdalenka

5. 1. 2013 16:55

Šušli, naozaj krásny recept!:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nadivka do bazanta bažant recept pečený bažant pečený bažant s jablky bažant s jablky recept na bažanta recepty na bažanta bazant recepty brusinková nádivka recept na pečeného bažanta bažant s nádivkou pečený bažant recepty recepty z bažanta recept bazant bažant s brusinkami bažant pečený s jablky pečení bažanta oběd z bažanta pečený bažant recept nadivka s brusinkami

Suroviny: bažant, slanina anglická, máslo, sůl, pepř mletý, jablko, brusinky sušené, koření nové koření, jalovec, pepř celý, bobkový list, šalvěj, víno červené suché, koření hřebíček, rohlík, vejce

TopRecepty.cz

Pečený bažant s jablečno-brusinkovou nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GWLy