Znojemská omáčka

terezicka1 Kuchařka: terezicka1

Hovězí maso 1 názor

Suroviny

hovězí plátky
cibule
sůl
pepř
lák z okurek
okurky
lžíce dijonské hořčice
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji restujeme cibuli do skoro hněda.

  2. Přidáme plátky masa, předem osolené a opepřené. Zprudka osmahneme a podlijeme vodou. Dusíme do měkka.

  3. Až je maso měkké, vyjmeme je a zahustíme.

  4. Přidáme několik pokrájených okurek a na dochucení sůl, pepř a trochu láku. Provaříme a vypneme.

  5. Na talíři omáčku podáváme s knedlíkem, masem, a na omáčku nastrouháme jednu okurku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 011 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Znojemská omáčka

  • Jirina Marie Jirina Marie

    Znojemská omáčka je moc dobrá a je jako od mojí maminky! Děkuji Vám za rychlý a dobrý recept!:-)<3:-*:-K:yes::yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: znojemská omáčka znojemská omáčka videorecept recept na znojemskou recepty znojemská omáčka falešná znojemská znojemská omáčka top recepty znojemská omáčka s vejcem znojemska omacka s knedlikem znojemská recept znojemská pečeně videorecept top recepty znojemska recept na znojemskou omáčku falešná znojemská omáčka omacka znojemská recept znojemska omacka znojemská hovězí omáčka omacky znojemska recept znojemská znojemska omacka recept dobrá znojemská omáčka

Zapomněl/a jsem heslo