Zeleninové závitky v lístkovém těstu
Recept ještě nebyl hodnocenTroubu zapneme na 200 °C.Všechnu zeleninu a sýr nakrájíme na tenké nudličky asi 6 cm dlouhé, vše přidáváme postupně do misky. Nakonec přidáme aromat a klíčky. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Troubu zapneme na 200 °C.Všechnu zeleninu a sýr nakrájíme na tenké nudličky asi 6 cm dlouhé, vše přidáváme postupně do misky. Nakonec přidáme aromat a klíčky. …
Celer očistíme, nastrouháme a pokapeme citronovou šťávou. Pórek a řapíky celeru nakrájíme.Připravenou zeleninu restujeme společně v hrnci na másle. Zalijeme do 3/4…
Fazole namočíme na minimálně 6 hodin.Pak fazole uvaříme do měkka, trvá to cca 30-40 minut. Ke konci vaření fazole osolíme.Zeleninu nakrájíme, nebo nastrouháme na…
Porce lososa z obou stran osolíme, opepříme a posypeme tymiánem.Očištěnou cuketu nakrájíme na plátky, pórek taktéž nakrájíme na plátky, rajčátka rozpůlíme, stejně tak…
Nejprve začneme připravovat knedlíčky. Rozehřejeme pánev, dáme olej a orestujeme pórek nakrájený na kolečka do zezlátnutí. Vmícháme propláchnutý a okapaný hrášek a ještě…
Dobrý tip na sváteční oběd. Díky anglické slanině jsou kuřecí stehna šťavnatá a po uzené paprice lahodně voňavá. Dostatek šťávy umožní připravit skvělou omáčku a proto…
Na oleji orestujeme na kolieska narezaný pór.Pridáme na kocky nakrájané zemiaky, zalejeme vodou, okoreníme, osolíme a varíme 10-15 minút domäkka.Pridáme uvarenú sóju a…
Kuřecí steaky opatrně naklepeme ze strany bez kůže. Osolíme z obou stran, opepříme a potřeme hořčicí.Mrkev očistíme a nakrájíme na čtvrtiny. Pórek rozkrojíme na poloviny…
Vývar přivedeme k varu a vložíme do něho oloupané a na menší kousky nakrájené brambory a nakrájený pórek, především jeho bílou část.Vaříme doměkka a přidáme smetanu.Na…
Ještě pořád sklízíte cukety? Co takhle připravit s nimi rychlou a výživnou polévku se směsí zeleniny a navíc s vůní smaženého droždí? Bude výborná a sytá i díky…
Kuskus připravíme podle návodu na obalu, tzn. s olivovým olejem, máslem a silným vývarem.Necháme prochladnout.Mezitím nahrubo nastrouháme okurku, dáme do síta, zasolíme…
Ze všech jater poskytnou ta kuřecí nejjemnější chuť. Uvítají především krátkou a rychlou úpravu. Játra a slanina se skvěle doplňují a skvělou kombinací jsou i dušená…
Chutě asijských pokrmů získávají stále větší oblibu. Možnost nákupu exotických surovin a šikovnost českých hospodyněk nám nabízí stále nové a neotřelé nápady na jejich…
Masové závitky jsou velmi oblíbeným pokrmem naší kuchyně. Náplň je různorodá. Na plátky vepřového masa poklademe krabí tyčinku, pórek, sýr a papriku a zavineme. Po…
Stehna osolíme a opepříme. Olej smícháme se šťávou z jednoho pomeranče, utřeným česnekem a trochou mleté papriky. Stehna potřeme a necháme chvíli odležet.Očištěnou mrkev…
Ve vývaru uvaříme do poloměkka očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev. Pak přidáme na proužky nakrájený pórek. Necháme vařit, dokud si nepřipravíme nočky.Vejce, mouku a…
Zeleninu očistíme, česnek pokrájíme na plátky, skelety omyjeme.Do větší nádoby dáme vařit vodu, přidáme omyté kuřecí skelety, koření, řapíkatý celer, pórek a sůl.Když se…
Beránek je tradiční velikonoční symbol. Pokud ale zrovna nemáte chuť na sladké, můžete vyzkoušet slanou verzi, kterou ochutíte uzeným masem, pórkem a sušenou cibulí a…
Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kousky.Cibuli a česnek orestujeme na oleji, pak přidáme pokrájenou zeleninu s houbami a pohanku, kterou taky chvilku…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Crema di caffè: Jak za pár minut připravit božský kávový dezert pomocí PET lahve? Podle videa to zvládne každý
Z jednoho pekáčku: Tahle jídla jsou skoro bez práce. Dáte si kuře s rýží nebo hovězí s nudlemi?
Největší evropské koblihy jsou ty polské s názvem paczki: Plněné pudinkovým krémem s vaječným likérem nemají chybu