Kuřecí nudle Tandoori masala s hlívou a pórkem

Drůbeží maso Doba přípravy: 20 minut + naložení masa 9 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 20 minut + naložení masa 9 názorů

Suroviny 4-6 porcí

1 kg kuřecích prsou
koření Tandoori masala
olivový olej
sůl
pepř
6 výhonků hlívy ústřičné
1 větší čerstvý pórek

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na širší nudle, osolíme, opepříme a vetřeme v oleji rozmíchané koření Tandoori masala a necháme odležet, nejlépe do druhého dne. Nakrájíme si hlívu ústřičnou na středně velké kousky. Pórek nakrájíme na širší kolečka.

  2. Rozpálíme olivový olej a naložené, nasolené a kořením ochucené nudle z kuřecích prsou zprudka opékáme do křupava. Poté přidáme nakrájenou hlívu a pórek a lehce ještě restujeme.

  3. Nijak nezahušťujeme a jako příloha se hodí opékaný vařený brambor a nebo jasmínová rýže.

Poznámka od kuchařky

Jak říkáme u nás v Brně "fofrová chálka"(rychlé jídlo).

Komentáře k receptu Kuřecí nudle Tandoori masala s hlívou a pórkem

Tématické fráze: tandoori masala kuřecí nudle tandori masala tandoori masala recept kureci prsa s hlivou kuřecí nudličky tandoori tandoori recept tandoori kuře tandoori kuře tandori masala kuřecí nudličky tandori kuřecí prsa tandoori masala kuře tandoor kuře tandoori recept kuřecí prsa tandori masala tandoori masala recepty kuře masala tandoori kuřecí nudličky kureci maso s nudlemi kuřecí hlíva