Kuřecí nudle Tandoori masala s hlívou a pórkem

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 20 minut + naložení masa 4-6 porcí Drůbeží maso 9 názorů

Suroviny

1 kg kuřecích prsou
koření Tandoori masala
olivový olej
sůl
pepř
6 výhonků hlívy ústřičné
1 větší čerstvý pórek
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na širší nudle, osolíme, opepříme a vetřeme v oleji rozmíchané koření Tandoori masala a necháme odležet, nejlépe do druhého dne. Nakrájíme si hlívu ústřičnou na středně velké kousky. Pórek nakrájíme na širší kolečka.

  2. Rozpálíme olivový olej a naložené, nasolené a kořením ochucené nudle z kuřecích prsou zprudka opékáme do křupava. Poté přidáme nakrájenou hlívu a pórek a lehce ještě restujeme.

  3. Nijak nezahušťujeme a jako příloha se hodí opékaný vařený brambor a nebo jasmínová rýže.

Poznámka

Jak říkáme u nás v Brně "fofrová chálka"(rychlé jídlo).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí nudle Tandoori masala s hlívou a pórkem

Tématické fráze: tandoori masala kuřecí nudle tandori masala tandoori masala recept kureci prsa s hlivou kuřecí nudličky tandoori tandoori recept tandoori kuře tandoori kuře tandori masala kuřecí nudličky tandori kuřecí prsa tandoori masala kuře tandoori recept kuřecí prsa tandori masala tandoori masala recepty kuře tandoor kuře masala tandoori kuřecí nudličky kureci maso s nudlemi kuřecí hlíva

Zapomněl/a jsem heslo