 
	
Vepřové po čínsku (od Davida Kratochvíla)
Recept ještě nebyl hodnocenChcete si připravit k obědu jídlo na asijský způsob? Vyzkoušejte toto marinované maso restované se zelím, paprikou a pórkem sypané dýňovými semínky a polité sójovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
	
			 
	
Chcete si připravit k obědu jídlo na asijský způsob? Vyzkoušejte toto marinované maso restované se zelím, paprikou a pórkem sypané dýňovými semínky a polité sójovou…
	
			 
	
Vydatné a chutné polévky jsou celoroční záležitost. Tento vývar z vepřových kostí je plný kořenové zeleniny a ozvláštněn domácími vaječnými nočky, které jsou jednoduché…
	
			 
	
Rolády jsou oblíbeným pokrmem, zvlášť pro svou variabilnost, kdy můžeme použít různé náplně podle našich chutí. My máme nejoblíbenější tuto vepřovou s náplní z uzenin,…
	
			 
	
	
Sbírání hub je českým národním koníčkem a houbaři se rádi pochlubí nejen úlovkem v košíku, ale i na talíři. Jednou z možností, jak využít čerstvé houby v kuchyni, je…
	
			 
	
Lehký oběd nebo luxusní večeře na vás čeká na konci našeho receptu. Připravte si chutné krůtí maso s lahodnou a lehce pikantní křupavou zeleninou. Přidejte vhodnou…
	
			 
	
Maso nakrájíme na nudličky. Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli. Vložíme maso, orestujeme a až se zatáhne, ochutíme Podravkou (Vegetou). Podlijeme troškou vody a…
	
			 
	
	
Jitrnice, jakou svět neviděl - všeobecně známá slova hostinského v pohádce Obušku z pytle ven. Ale nemusíte se bát, naše čína, jakou svět neviděl, bude neviditelná…
	
			 
	
Pórková polévka je hřejivá, levná, snadná a přizpůsobená českým chutím. Finální tečku téhle polévce ovšem dodá teprve česnek a majoránka. Na talíři můžete polévku ještě…
	
			 
	
	
Vegeta a podobná dochucovadla obsahují především sůl a glutamát sodný, zeleniny jen zlomek. Vyrobte si raději domácí polévkové koření, do kterého dáte samé zdravé…
	
			 
	
	
Vegeta a podobná dochucovadla obsahují především sůl a glutamát sodný, zeleniny jen zlomek. Vyrobte si raději domácí polévkové koření, do kterého dáte samé zdravé…
	
			 
	
Klasické české rizoto z jednoho hrnce, které je jednoduché na přípravu, chutné a vmžiku hotové. Posypané nastrouhaným sýrem a nakládanou okurkou je vydatným jídlem…
	
			 
	
Rychlý recept na pokrm z jednoho pekáčku zvládne i začátečník. Kombinace slaniny, smetany a česneku a pórku je jednoduše dokonalá, ale pokud byste chtěli pokrm ještě…
	
			 
	
Na másle orestujeme na kolečka nakrájený pórek, zaprášíme hladkou moukou a uděláme světlou jíšku. Zalejeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme bujón, podravku a povaříme…
	
			 
	
Na oblíbené nudle se zeleninou a masem už nemusíte chodit k asijskému okénku. Teď si je můžete připravit doma podle snadného receptu. Voní sójovou omáčkou a v každém…
	
			 
	
Vepřovou plec se špenátem můžete ještě krapet vylepšit, když maso podlijete pivem. Vůně pečeného masa bude natolik lákavá, že přitáhne pozornost celé rodiny. Stačí…
	
			 
	
	
Křehká a voňavá kuřecí stehna pečená na bramborách, pórku a žampionech je velmi jednoduché a chutné jídlo. Recept je snadný - vše se dá péct společně v jednom pekáči do…
	
			 
	
	
Kuskus, zelenina a kuřecí maso se stává již tradicí. Lehký, zdravý, a zároveň sytý oběd, který oceníte zejména v teplém počasí. Zaručeně potěší vaše chuťové pohárky.…
	
			 
	
Rychlé jednoduché řešení, když vám zbyde maso a potřebujete k němu šťávu, nebo omáčku. Šťáva k masu bude rychle hotová, její příprava je nenáročná a vy tak zbylé maso…
	
			 
	
	
Objevme kouzlo voňavého kari. Jídlo, které vyniká rychlou přípravou a pikantní chutí, mile překvapí. Kousky šťavnatého masa s výraznou smetanovou omáčkou jsou skvělým…
	
			 
	
Hustá zeleninová polévka je výborným řešením pro rychlou večeři i kvalitní oběd. Dobře zasytí, krásně zahřeje, je rychlá a snadná. Vyzkoušejte tento recept a příjemně…
	
			 
	
Kdyby se daly dohromady všechny recepty na zapečené brambory, vydalo by to na opravdu tlustou knihu. Jistě by nechyběl ani tento recept, ve kterém najdete inspiraci na…
	
			 
	
Výborné pečivo, které znáte z cest po Balkáně, je vyrobené z taženého těsta. K jeho dokonalé chuti si můžete vybrat z několika náplní podle vaší chuti. Balkánský burek…
	
			 
	
	
Zdravější varianta oblíbených smažených květákových placiček se peče v troubě na plechu vyloženém pečicím papírem. Nejen, že ušetříme čas, který bychom prostáli u plotny…
	
			 
	
Většina z nás připravuje kapra jen na Vánoce a možná při dietě. Už od středověku se mohl jíst v době půstu, protože stejně jako ostatní ryby, nebyl považován za maso.…