Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Praganda - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Domácí lunchmeat

Domácí lunchmeat

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Lunchmeat není jen tak nějaké maso na chleba. Je to nekorunovaný král víkendového vaření pod stanem, či na chalupě. Při domácí přípravě navíc můžete ovlivnit kvalitu i…

mika59

210 min

Bůčková mozaika se sýrem

Bůčková mozaika se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jedlá mozaika, která potěší i toho nejnáročnějšího strávníka. Z mletého bůčku, sýru a koření připravíme směs, kterou necháme ve formě šunkovaru odležet a poté ji uvaříme…

cathleen

120 min

Dvojí lančmít

Dvojí lančmít

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kůži a kosti z bůčku a případný ořez dáme vařit do papiňáku asi na půl hodiny. Dala jsem do hrnce sůl, několik kuliček nového koření, několik kuliček pepře, dva bobkové…

Ocásková šou

Ocásková šou

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

I z méně kvalitní části vepřového masa můžeme z trochou šikovnosti vytvořit hned tři samostatné pokrmy. Vyškvařené sádlo využijeme nejen na chleba, ale i později při…

Chlebajez

150 min

Kuřecí čtvrtky "uzené" v PH

Kuřecí čtvrtky "uzené" v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso osolíme, pořádně vetřeme sůl. Uložíme do pevně uzavíratelné misky s poklopem. Necháme v lednici 3-4 dny.Poté potřeme mašlovačkou uzeným kouřem a opět uzavřeme na…

mika59

315 min

1 2