Bábovka kefírová - s lískovými oříšky a brusinkami
Recept ještě nebyl hodnocenKefírová bábovka s lískovými oříšky a brusinkami je plná přírodních chutí a vůní. Kefír dodá těstu jemnost, oříšky příjemnou křupavost a sušené brusinky svěží…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kefírová bábovka s lískovými oříšky a brusinkami je plná přírodních chutí a vůní. Kefír dodá těstu jemnost, oříšky příjemnou křupavost a sušené brusinky svěží…
Mramorová bábovka čtyř chutí je mistrovským spojením lahodných vrstev. Tato originální variace tradičního moučníku okouzlí nejen svou chutí, ale i atraktivním vzhledem.…
Tento koláč je neodolatelným spojením jemného těsta a lahodného čokoládového krému, inspirovaného známou oříškovou pochoutkou. Každé sousto vás okouzlí dokonalou…
Podzimní dezert využívá dužninu dýně, která se postará o vláčnost a příjemnou barvu bábovky. Výrazná chuť a vůně koření pak navodí takřka vánoční atmosféru. Každopádně…
Tento moučník je skvostným spojením jemné ořechové chuti a osvěžujícího citronového nádechu. Tento vynikající dezert je ideální volbou pro všechny, kdo si rádi…
Z den předem uvařených brambor a surovin, běžně dostupných v chladničce, připravíte skvělé občerstvení. Kypré bramborové těsto v sobě skrývá výbornou jednoduchou náplň.…
Lahodné třené kousky, které doslova mizí z talíře. Jemné máslové těsto, křehká struktura a dokonalé spojení s čokoládovou polevou dělají z těchto polomáčených dobrot…
Vychutnejte si dokonalou kombinaci vláčné banánové buchty a jemného tvarohového krému s pudinkem. Připravte si ji snadno a rychle díky hrníčkové metodě, která šetří čas…
Jako první si rozpustíme 3 lžičky instantní kávy ve 2 lžičkách vařící vody a necháme zchladnout.Vyšleháme máslo s cukrem do pěny, po jednom přidáváme vejce a vždy…
Nejdříve připravíme jablka, oloupeme je a nahrubo nastrouhámeVejce rozdělíme na žloutky a bílky a z bílků se špetkou soli vyšleháme sníh.V mléce rozmícháme cukr se…
Pokud jste dostali chuť zahřešit si smaženým moučníkem, jste u toho správného receptu. Velmi jednoduchá příprava tvarohového těsta a pak chvíli smažit. To je vše, co…
Bohatě nazdobené dortíky, tak akorát do dětské ručky připravíte podle našeho inspirativního receptu. Kyprý a šťavnatý korpus dozdobíte jemným smetanovo-vanilkovým krémem…
Podle tohoto receptu připravíme velmi snadno nadýchaného zajíce či beránka, kterého provoníme rumovým cukrem. Po upečení ho poprášíme moučkovým cukrem a kolem krku mu…
Osvěžující a lahodná pochoutka vhodná nejen pro letní dny. Elegantní dortík, snadno připravitelný, ale dostatečně vynikající na to, aby zaujal i náročné gurmány.
Jemný piškot, lahodný krém a hravá velikonoční dekorace z něj dělají dokonalý dezert pro sváteční stůl. Připravte si tento dort a potěšte své blízké sladkou tečkou po…
Citronový chlebíček s borůvkami je nadýchaný, šťavnatý a voňavý dezert, který si zamilujete na první kousek. Sladkost borůvek se krásně doplňuje s osvěžující chutí…
Máslo vyšleháme s cukrem a vejci.Pak střídavě přidáváme mléko a mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva.Naposledy vmícháme spíš hruběji nasekanou (nakrájenou)…
Lehký piškotový moučník bez mouky, ve kterém šťavnaté jahody, jemný krém a čokoládová poleva vytvářejí neodolatelnou kombinaci chutí, to je moučník, osvěžující sladkost,…
Tvarohová sypaná buchta je velice snadná na přípravu a tak ji zvládnou upéct i ti, kteří s pečením teprve začínají. Buchta je krásně vláčná a zpříjemní posezení s…
Mléko nalijeme do nádoby, přidáme hladkou mouku, vejce, zakysanou smetanu, vanilkový cukr, prášek do pečiva, cukr, sůl a zamícháme dohromady.Až po zamíchání přidáme mák,…
Chcete zažít opravdové nebe v puse? Tak vyzkoušejte tyto řezy. Vespod těsto s křupavými kousky ořechů a čokolády, na něm leží pudink s rozvarem z ovoce a celé to zakrývá…
Jemný piškot, sladko-kyselá pomerančová marmeláda a bohatá čokoládová poleva. Tento dort je lahodným spojením svěžesti a dekadence. Ideální pro chvíle, kdy si chcete…
Tento nekynutý švestkový koláč je ideální volbou, když máte chuť na sladké, ale nechcete trávit hodiny v kuchyni. Jemné těsto, šťavnaté ovoce a vláčný podmaz tvoří…
Pekáček 35 x 20 cm vyložíme pečícím papírem, který potřeme kouskem syrového másla. Nalijeme na něj tvarohovou náplň, která by měla být hustější a neměla by téci (to…