Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 193 kJ / 1 958 kcal
Bílkoviny199,12 g
Tuky101,38 g
Vláknina6,36 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 2,61 g
Sůl5,80 g
Sacharidy46,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

jubull

1. 2. 2020 11:20

casino: Já pivo taky nedávám,manželovi chutná jen v půllitru:-D,víno občas dám i do jídla,ale jen bílé.

Veronika.Hrozna

12. 10. 2019 19:59

Frantiska: Velká pravda!:yes:

Veronika.Hrozna

12. 10. 2019 19:58

Eja57: No jo," zadařilo se" ! A to maso,;-(:-!8-(

Eja57

12. 10. 2019 19:55

Veronika.Hrozna: no, zkazit burgundské blbým vínem ;-(;-(;-( sám recept trochu napovídá, ale nemusí to být až tak...ale robustní červené to určitě chce....

Frantiska

12. 10. 2019 19:53

Víno i pivo bohužel dělá hodně, já sice krabicové a ani láhev nad 250 Kč na vaření nepoužívám, ale rozdíl ve vinarich i odrůdách poznám nejen já, ale i vínem nepoznamena rodina. Komentář zní: dnes se to moc nepovedlo, co jsi udělala jinak?

Pivo na vaření nemá být příliš hořké, varem se to zvýrazní

Veronika.Hrozna

12. 10. 2019 19:44

Ano a pak když nedostanu koupit to příslušné víno, aspoň vím , že mám koupit něco podobné a nedávat tam patoky. :-(( Není nic horší než, zkazit krásné hovězí. 8-(

Eja57

12. 10. 2019 19:25

Veronika.Hrozna: no, to věřím;-(

Je fajn, když autor receptu napíše přesně, jaké pivo/víno použil...u těch piv to podle mne platí ještě víc než u vína....

Veronika.Hrozna

12. 10. 2019 19:18

casino: Možná některý recept ano, ale mě se to nevyplatilo při hovězím po burgundsky. Dala jsem levné víno , bylo mi líto nalít tam drahé a nebylo to ono! Trpce jsem litovala, nešlo to nijak upravit! :no:

casino

12. 10. 2019 13:54

Eja57: "...co bych nepila to nedám do jídla..."
Jj, říká se to :-K
Nic nelidského mi ale nejni cizí...:-D
Kdysi jsem zneužil mančaft a udělal pokus s červeným krabicákem a 10x dražším vínem s korkem:-)
Rozdíl byl patrný v barvě, to jo 8-(
V chuti také, leč jídlo nebylo 10x horší, že :-) A dokud jsem nezmínil víno v kartonu, tak kategoricky proti jídlu s ním se nikdo nevymezil ;-)
S pivem nevařívám...
No a s vínem prakticky, až na pár výjimek, taky neééé :-)
Zato paní casinová může víno v jakékoli formě...;-)

Eja57

12. 10. 2019 13:20

Handika: není to obecně výběrem piva? u černého nevím, ale u světlého se obecně doporučuje kvalitní desítka a ne Plzeň...já vařím spíš s vínem, tam platí absolutně - co bych nepila to nedám do jídla...

Handika

12. 10. 2019 12:29

Vsude kde je pivo,tak to neni ono.S alkoholem nevarim.

Ivace64

29. 3. 2018 23:11

Guláš můžu vždycky a všude a všechny:-K

MajkaM

29. 3. 2018 07:16

Vepřový guláš jsme měli včera. Příště přidám klobásu a pivo.:yes::-K

JanaDorazinova

28. 3. 2018 20:45

Tak to bych si fakt dala. Guláš mám ráda na všechny způsoby :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: veprovy gulas gulas s klobasou vepřový guláš recept vepřový guláš s uzeným recepty moravský vepřový guláš vepřový guláš s párkem veprovy gulas s klobaskou gulas s veproveho guláš z klobásy guláš vepřový gulaš klobasky s masem chalupářský klobasovy guláš levný vepřový guláš guláš klobasa guláš s masem a klobáskou vepřový s klobásou masový guláš s klobaskou vepřový guláš levný gulas s klobaskovi guláš z klobásou

Suroviny: krkovice vepřová, klobása, cibule, česnek, pivo černé, vývar, mouka hladká, sádlo, paprika, paprika sušená pálivá, kmín celý, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Vepřový guláš s klobásou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EMZW