Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 226 kJ / 1 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,43 g |
Tuky | 101,42 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 47,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EMZW
Moje poznámka
Vepřový guláš s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EMZW
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 14 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 8 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 9 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 9 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 9 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 10 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 11 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 13 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 14 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 15 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 15 hodinami
Tématické fráze:
veprovy gulas,
gulas s klobasou,
vepřový guláš recept,
vepřový guláš s uzeným recepty,
moravský vepřový guláš,
vepřový guláš s párkem,
veprovy gulas s klobaskou,
gulas s veproveho,
guláš z klobásy,
guláš vepřový,
gulaš klobasky s masem,
chalupářský klobasovy guláš,
levný vepřový guláš,
guláš klobasa,
guláš s masem a klobáskou,
vepřový s klobásou,
masový guláš s klobaskou,
vepřový guláš levný,
gulas s klobaskovi,
guláš z klobásou
Suroviny:
krkovice vepřová,
klobása,
cibule,
česnek,
pivo černé,
vývar,
mouka hladká,
sádlo,
paprika,
paprika sušená pálivá,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (15)
Pivo na vaření nemá být příliš hořké, varem se to zvýrazní
Je fajn, když autor receptu napíše přesně, jaké pivo/víno použil...u těch piv to podle mne platí ještě víc než u vína....
Jj, říká se to
Nic nelidského mi ale nejni cizí...
Kdysi jsem zneužil mančaft a udělal pokus s červeným krabicákem a 10x dražším vínem s korkem
Rozdíl byl patrný v barvě, to jo
V chuti také, leč jídlo nebylo 10x horší, že
S pivem nevařívám...
No a s vínem prakticky, až na pár výjimek, taky neééé
Zato paní casinová může víno v jakékoli formě...