Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Gulášová polévka s mletým masem

Gulášová polévka s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Gulášová polévka patří mezi stálice české kuchyně, a to právem. Oblibu si získala nejen pro výraznou chuť, ale také pro snadnou přípravu a schopnost zasytit. Verze s…

Veruncicka

80 min

Bramborák na plech

Bramborák na plech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Milujete bramboráky, ale smažení a prskající olej není váš šálek kávy? Potom je tento recept přesně pro vás. Připravte těsto na bramboráky, jak jste zvyklí, jen ho…

Betina

65 min

Hemenex

Hemenex

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Ham and eggs, neboli česky hemenex, je univerzální jídlo, které si můžete obměnit dle chuti nebo zásob v lednici. Ať už si ho připravíte jako vydatnou snídani nebo…

Frankfurtská polévka Videorecept

Frankfurtská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Frankfurtská polévka, vonící paprikou a cibulí, nás krásně zahřeje a skvěle si na ní pochutnáme. Přitom není složitá na přípravu, ani náročná na suroviny. Snadno ji…

cathleen

40 min

Masové hašé Videorecept

Masové hašé

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zbylo vám vepřové maso a rádi byste ho zužitkovali? Připravte masovou haši jako od babičky a ze zbytků se rázem stane velmi chutný pokrm. Masa musí být ve směsi více…

Colombo65

60 min

Masové hašé Videorecept

Masové hašé

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zbylo vám vepřové maso a rádi byste ho zužitkovali? Připravte masovou haši jako od babičky a ze zbytků se rázem stane velmi chutný pokrm. Masa musí být ve směsi více…

Colombo65

60 min

Maďarský vepřový perkelt

Maďarský vepřový perkelt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Očištěné maso nakrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme. Do rozehřáté hluboké pánve nebo rendlíku dáme sádlo a necháme zezlátnout cibuli nasekanou nahrubo. Přidáme…

Vepřové maso po cikánsku

Vepřové maso po cikánsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vepřové maso na cikánský způsob, dušené se zeleninou, okořeněné paprikou, chilli a česnekem, je jednoduché a nenáročné na přípravu. Připravte si jako přílohu rýži a…

RubyRom

70 min

Guláš - pravý hospodský

Guláš - pravý hospodský

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Ochutnejte tento výborný guláš z hovězího masa. Bohatou chuť mu dodává poctivý cibulový základ, dostatek česneku a vyvážené množství koření. Příprava sice zabere více…

habunda

240 min

Hřebíková polévka

Hřebíková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Malý Péťa se zeptal a umíš sekyrkovou jak v té pohádce? Protože jsem ho znal, celý já. Tak jsem řekl, já umím jen hřebíkovou. Tak jí uvař, zněla prosba. Jenom když mi…

jan.alois

60 min

Sedlácké brambory Videorecept

Sedlácké brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tento jednoduchý, rychlý a chutný pokrm nás příjemně zasytí. Vařené brambory opečeme s bůčkem a klobáskou a promícháme s dušeným zelím. Kysané zelí, bůček a uzenina se v…

mika59

60 min

Dršťková polévka

Dršťková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pokud máte rádi husté polévky a máte trochu víc času, uvařte si dršťkovou. Krásně voní a chutná po paprice a dobře zasytí. Nejlepší je podávaná s čerstvým chlebem a…

toprecepty.cz

230 min

Dušená kapusta na slanině Videorecept

Dušená kapusta na slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kapusta patří mezi oblíbené podzimní suroviny. Je prospěšná na trávení a zajistí dlouhodobý pocit sytosti. Slanina ji krásně ovoní a například s uzeným masem je to…

Bahula

40 min

Pečený králík na česneku

Pečený králík na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Pečený králík na česneku je klasika české kuchyně, která v sobě spojuje jemné, libové maso s výraznou chutí česneku. Pomalu pečený dozlatova získává křupavou kůrku a…

lomacka

140 min

Pečený patizon

Pečený patizon

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Patizony omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Remosku vymažeme sádlem, vložme patizon, osolíme ho, posypeme kmínem, pokapeme sádlem a upečeme dočervena. Podáváme s…

Dančí guláš s knedlíkem

Dančí guláš s knedlíkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Zvěřina je jedno z nejhodnotnějších mas, které se nám může dostat na stůl. Při vhodné úpravě bude chutnat i těm, kteří se "divočiny" obávají. Maso daňka je výborné a v…

RubyRom

110 min

Bramborák se švestkami

Bramborák se švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Recept z dob našich prababiček. Geniální myšlenka využít nekořeněné bramborákové těsto na sladký pokrm. Šťavnaté zralé švestky i brambory rostly kolem chalupy. Šikovné…

alena.kyp

45 min

Obyčejné domácí rohlíky

Obyčejné domácí rohlíky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Přestože jde o obyčejné tukové rohlíky, velmi si na nich pochutnáte. Domácí rohlíky jsou voňavé, křupavé a na rozdíl od kupovaných jsou dobré i další den. Nejlépe ale…

Mraky

Mraky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pokud milujete odpalované těsto, rozfoukněte ho po celém plechu a upečte si dobrotu s názvem mraky. Recept byl hitem v 90. letech, ale nadýchané řezy s lehkým máslovým…

jollka

60 min

1 3 4 5 6 7 173

Naposledy jste si prohlédli