Plátky z krkovičky na česneku
Recept ještě nebyl hodnocenK vepřové krkovici neodmyslitelně patří česnek. Správně připravené maso se krásně rozpadá. Vyzkoušejte tento recept s lístky šalvěje, která maso skvěle doplní. Podávejte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 686 kJ / 164 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 50,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
K vepřové krkovici neodmyslitelně patří česnek. Správně připravené maso se krásně rozpadá. Vyzkoušejte tento recept s lístky šalvěje, která maso skvěle doplní. Podávejte…
Pečený vepřový bůček patří k oblíbené klasice české kuchyně. Tento je pečený na cibuli a česneku, a ovoněný šalvějí. Skvěle se k němu hodí dušený špenát a bramborový…
Polévka z dýně hokaido je typickou podzimní polévkou. Pokud dýni předem upečeme v troubě, chuť polévky se tím zesílí a získá nezaměnitelnou chuť. Zjemněná smetanou je…
Krůtí plátky s hořčičnou omáčkou jsou lehkým, přesto výrazně chutným pokrmem, který nabízí jemné krůtí maso, doplněné krémově pikantní omáčkou. Skvělá volba pro rychlý…
Do nádoby pekárny nalijeme vodu, olivový olej, zasypeme moukou. Do jednoho rohu dáme sůl, do protějšího cukr a doprostřed sušené droždí a zapneme program "těsto". (cca…
Pokud neradi trávíte mnoho času v kuchyni nebo jen potřebujete rychlý oběd, vyzkoušejte špagety s omáčkou z dýně. Příprava je velmi snadná, rychlá a určitě si pochutnáte…
Do skleničky vložíme demi glace, creme di balsamico, prsty promnutou šalvěj, olivový olej, pepř a vše zalijeme vroucí vodou. Necháme trochu vychladnout a potom dobře…
Líčka kuchyňsky upravíme, překrájíme na plátky a okraje nařízneme. Řádně opepříme a posypeme sušenou šalvějí.Do vhodné pánve dáme sádlo, rozpálíme a maso zprudka…
Vepřová líčka s žampionovou omáčkou mají díky šajvěji výraznou a lahodnou chuť, která je zjemněná smetanou. Pokrm se hodí spíše pro slavnostnější příležitosti a skvěle…
Brambory umyjeme a vcelku povaříme asi 8 minut. Poté je rozpůlíme či rozčtvrtíme a promícháme se zálivkou, kterou jsme mezitím připravili prošleháním olivového oleje,…
Maso omyjeme, osušíme, rozkrojíme na čtyři stejně velké díly. Oloupané brambory nakrájíme na čtvrtky, očištěnou mrkev na větší kousky, šalotku na středně velká kolečka…
Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší plátky. Z obou stran osolíme, opepříme a posypeme citronovou kůrou. Na troše oleje zprudka orestujeme dozlatova.…
Vytvořit marinádu není tak složité. Stačí vybrat oblíbené koření a bylinky, smíchat v chutném poměru a naložit do ní kvalitní maso. To je dostatečný základ pro chutný…
Jablko rozpůlíme, zbavíme jadřince a nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi rozehřejeme kousek másla a plátky jablek opékáme dozlatova. Těsně před dokončením přidáme…
Prsa nakrájíme na pruhy a přes folii zlehka naklepeme, osolíme, poklademe šunkou a pevně stočíme. Napíchneme je na špízy a položíme do vyhřáté teflonové nebo nerezové…
Do pekárne dáme tekuté a potom sypké ingrediencie, okrem papriky.Zapneme program SPRINT (pekáreň ETA).Papriku nakrájanú na drobné kocky pridáme až po zaznení signálu,…
Růžičková kapusta je skvělá, i když trochu opomíjená zelenina. Její lahodnou chuť doplníme šalvějí, česnekem a mandlemi, zalijeme smetanou a zapečeme. Získáme tak chutný…
Zapomeňte na troubu a objevte kouzlo raw přípravy v těchto svěžích cuketových lasagní. Tenké plátky cukety se vrství s kešu „sýrem“, rajčatovou omáčkou, špenátovým…
Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlcentimetrová kolečka, stejně tak cuketu a rajčata.Do zapékací mísy vrstvíme nejdříve cibuli, posléze rajčata a cuketu.Zeleninu jemně…
Pomeranče důkladně omyjeme, jeden rozkrojíme na půl a dále na plátky, z druhého vymačkáme šťávu a pak kůru nakrájíme na tenké proužky.Kuře omyjeme, osušíme, vnitřek…
Oloupanou dýni nakrájenou na kostičky vložíme do mléka spolu s bujonem a šalvějí a na mírném ohni povaříme doměkka, přibližně 20min. Poté přidáme sýr, necháme roztavit a…
Dejte vařit teplou vodu se solí a přiveďte k varu. Vhoďte do ní špagety a dobře promíchejte a uvařte podle návodu. V mezičase si na středním plameni v suché pánvi s…
Do pekárne dáme najprv tekuté ingrediencie , potom sypké. Pečieme na základnom programe .
Maso prokrojíme podélně, kapsu naplníme směsí z povidel, zázvoru a brusinek, uzavřeme jehlami či párátky, osolíme, potřeme olejem a necháme cca 1hod. odpočinout. …